Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 8 év ismerettség után nagyon megtetszett az egyik osztálytársam. Elhívtam, egy hónapig randiztunk/jártunk, és akkor azt mondta ő ezt nem tudja folytatni mivel az osztálytársaink folyamatosan ezen csámcsogtak.
Utána még beszéltünk és azt mondta ha nem lennénk osztálytársak, vagy az érettségi után gondolkodás nélkül igent mondana bármire. Kicsit cinkes magyarázatnak tartom de úgy érzem igazat mond.
Mit csináljak, kérdezzem meg megpróbáljuk-e titokban most, várjak míg vége a sulinak v próbáljam meg elfelejteni? Már majdnem egy hónapja szakítottunk de még mindig sokat gondolok rá. 17/F
Kérdezd meg tőle, hogy esetleg szégyellte-e, hogy veled jár, ha már akkora probléma számára, hogy mások erről beszélnének. Másrészt meg simán megtehetné a másikért, hogy elengedi a füle mellett az ilyeneket.
Hihetetlen, hogy még 17 évesen is vannak ilyen gyerekes hülyeségek... bár szerintem inkább kamu ez a válasz.
Az én barátom is az osztálytársam, mi másfél éve vagyunk együtt, és nálunk ez úgy ment, h én nem akartam, h úgy berobbanjunk egyik napról a másikra h csókolózás stb, hanem szép lassan bevezettük, és minket nem piszkáltak, normálisak nagyon, és meg is szokták kérdezni h "mióta is vagytok már együtt?" meg nagyon fogják a pártunkat :)
Egyébként sztem is gyerekesek az osztálytársaitok, bár sztem a csajnak se kellene törődnie azzal, h mit mondanak mások.
Amúgy te is tudod biztosan, h minden pletyka 3 napig tart :)))
Na mind1, én szorítok nektek, hát ha sikerülne, bár ez a "titokban" járás nem biztos h a legjobb megoldás.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!