Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 évesen mért ciki ha még nem volt egy párkapcsolatom se? Nagyon nem vágyom rá. (magyarul gondolom későn érő típus vagyok) voltak már rá jelentkezők h valakivel járjak de én nem akartam. Ez baj?
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"én 11 évesen már hokiztam" :D ez most h jön ide?:D de m1 jót röhögtem
de amugy nem vagy az hidd el , el fog jönni az ideje , én most leszek ősszel 16 és nem volt még komolyabb kapcsolatom és nem is vágyom rá :D de majd eljön az én időm is. szerintem nemsoká :)
Szerintem nem baj, ha 14 évesen még nem vagy felkészülve egy kapcsolatra. Teljesen normális dolog. Sokan már 11-12 évesen "pasiznak/csajoznak", csak azért, mert azt hiszik, ettől "nagyobbnak" tűnnek. Majd eljön a te időd is. :)
19/L
Öhmm nem is tudom hogy mondjam el neked...a hokizás az mikor egy srác önkielégítést végez.
Ejj de szépen fogalmaztam! =)
Semmi, csak az a válaszoló nagyon poénosnak hiszi magát. :)
Amúgy ne törődj azzal aki cikiz emiatt, azok csak éretlen hü*yék. És ne is keress fiút magadnak, hagyd hogy ő találjon meg. Vigyázz velük, sok a bunkó h*lyegyerek aki csak ki akar használni =/ Sok sikert :)
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!