Tornacipőt hordok, nem vagyok az a nőiesebb típus. Milyen felsőt ajánlanátok tornacipőhöz + legginghez? Ciki a nagyon bő, pasipóló például?
A hasonló típusú nadrágokat, csak hosszú pulcsival boka csizmával tudom elképzelni. Hatalmas önbizalmad legyen ha bő pólóval felakarod venni, mert könnyen meg lehet hogy rajtad fog nevetni a suli. Én már jártam így sajnos.
Amúgy szerintem ciki.
A pasipólókat felejtsd el.
Ha lezser felsőt akarsz, akkor menj a BSK, Stradivarius üzletekbe, tele vannak hosszú lezser felsőkkel, jó kis mintákkal. Ne férfipólót vegyél, hanem nőit, más a szabás is...
köszönöm a válaszokat :)
a pasipólót azt nem úgy értettem hogy tényleg pasipóló,hanem hogy ahhoz hasonló:D
berskhába nem tudok menni, mert itt a közelembe nincsen sajnos.
Kb.: én is úgy öltözök mint te, de kerestem pár olyasmi ruhadarabor (fölsőt) ami bő és hasonló az enyémhez, és engem még sose szóltak le, csak annyira h: nem fázik a lábad?..Olyanok h nőiesek de mégis ha tornacipővel meg ilyenekkel hordod akkor nem az lesz h: wááó milyen nőies:)..: [link]
KB. ezeket tudom ajánlani! :)
köszönöm szépen :)
a második az kimondottan tetszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!