Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tornacipőt hordok, nem vagyok...

Tornacipőt hordok, nem vagyok az a nőiesebb típus. Milyen felsőt ajánlanátok tornacipőhöz + legginghez? Ciki a nagyon bő, pasipóló például?

Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

A hasonló típusú nadrágokat, csak hosszú pulcsival boka csizmával tudom elképzelni. Hatalmas önbizalmad legyen ha bő pólóval felakarod venni, mert könnyen meg lehet hogy rajtad fog nevetni a suli. Én már jártam így sajnos.

Amúgy szerintem ciki.

2009. nov. 29. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A pasipólókat felejtsd el.

Ha lezser felsőt akarsz, akkor menj a BSK, Stradivarius üzletekbe, tele vannak hosszú lezser felsőkkel, jó kis mintákkal. Ne férfipólót vegyél, hanem nőit, más a szabás is...

2009. nov. 30. 18:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
hosszú, mintás póló; ingruha.
2009. nov. 30. 19:11
 4/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

a pasipólót azt nem úgy értettem hogy tényleg pasipóló,hanem hogy ahhoz hasonló:D

berskhába nem tudok menni, mert itt a közelembe nincsen sajnos.

2009. nov. 30. 19:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Kb.: én is úgy öltözök mint te, de kerestem pár olyasmi ruhadarabor (fölsőt) ami bő és hasonló az enyémhez, és engem még sose szóltak le, csak annyira h: nem fázik a lábad?..Olyanok h nőiesek de mégis ha tornacipővel meg ilyenekkel hordod akkor nem az lesz h: wááó milyen nőies:)..: [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

KB. ezeket tudom ajánlani! :)

2009. dec. 1. 13:27
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen :)

a második az kimondottan tetszik:)

2009. dec. 1. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!