Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy, hogy azért nem hisz a kapcsolata jövőjében mert a másik túl jó hozzá kinézetben?
Egy nálad sokkal jobban kinéző társ, sokkal több kezdeményezőt bátorít fel, emiatt hatványozottan nagyobb az esélye, hogy talál valaki nálad jobbat.
Én például így jártam, mostani barátnőm sajnos túl jól néz ki hozzám képest, így én már le is mondtam ennek a kapcsoaltnak a jövőjéről.
Más is van, aki így érez?
Biztos, hogy nem gondolkozol jól. Pont az a tök jó, hogy megtehetné, hogy mással legyen, de mégis veled van.
Az mitől olyan csodás kapcsolat, ami azért marad meg párkapcsolati gondok esetén, mert a bányarém barátnőd úgyse talál jobbat, ezért nem mer kilépni?
Nem sokkal jobb érzés az, hogy bár megtehetné, hogy mással van, ő mégis veled akar lenni, mert téged szeret?
És a szeretetet/szerelmet miért értékeled le? Miből gondolod, hogy az általa létrehozott kötődés engedi, hogy az első hullámvölgyben dobbantson?
Persze, ha csak jobb híján van veled, akkor dobbantani fog. Főleg, ha megteheti. De az tényleg jobb, hogy azért marad veled valaki a hullámvölgyben is, mert nem talál könnyen mást?
Figyelj, egy szép lány is lehet érdekből veled. Vagy azért, mert pénzes vagy. Vagy azért, mert nincs túl valakin és tök mindegy neki már, hogy kivel van együtt, keres valakit, aki szamár a ló helyett. Na ő az első alkalommal le fog lépni, ha talál jobbat. De akkor lépjen is le. Máshogy nem biztos, hogy kiderül, hogy érdek volt az egész.
A rusnya persze nem fog lelépni, mert úgyse talál mást. Hű de jó neked, hogy érdekből veled marad és még ráadásul ronda is!
Egyébként tényleg van abban valami, hogy ilyenkor magadból indulsz ki. Ezt én is észrevettem magamon. Mindig azt hittem, hogy le leszek cserélve egy jobb nőre, ahogy az aktuális páromnak lehetősége lesz rá. Az a helyzet, hogy kivétel nélkül ez mindig fordítva történt: én cseréltem le őket egy jobb pasira abban a pillanatban, ahogy tehettem.
"Mindig azt hittem, hogy le leszek cserélve egy jobb nőre, ahogy az aktuális páromnak lehetősége lesz rá. Az a helyzet, hogy kivétel nélkül ez mindig fordítva történt: én cseréltem le őket egy jobb pasira abban a pillanatban, ahogy tehettem."
Hű de megvigasztalod a kérdezőt! 🤣🤣 Gyakorlatilag éppen most erősítetted meg az összes félelmét, hogy a nők tényleg ilyenek, hogy lecserélik a pasijukat, amint jön egy jobb. Ilyen jó akarókkal nem is kell neki ellenség! 😂😂
Jó, azért ez nem ilyen egyszerű. Az első páromba nem is voltam szerelmes és ezt ő is tudta. Akibe én szerelmes vagyok, amellett kitartok túl sokáig is. Ha valaki vállalja velem a kapcsolatot úgy, hogy közben tudja jól, hogy nem vagyok szerelmes, sőt, nem vagyok túl valakin, azt miért éri akkora meglepetés, ha váltok amikor szerelmes leszek? Főleg, hogy közben hozzám se érhet évek óta? Azért csak a sík hülye nem fogja fel, hogy ha évek óta szex sincs, akkor az nem is párkapcsolat. Persze megmagyarázta magának, hogy mert aszex vagyok vagy kisebbségi érzéses és azért nem akarok szexelni, meg őt túl jó pasinak tartom magamhoz, közben meg a hideg rázott még a szagától is. És még így is csak akkor szakítottam, amikor majdnem beverte a képemet. Tény, hogy az anyagiak miatt voltunk együtt. Csóró volt ő is, de ketten azért megéltünk.
A második esetben meg szerelmes voltam, nagyon is, ennek minden jelével (kb.nimfománt csinált belőlem), de vissza is élt az egésszel, azt hitte, bármit elviselek, azt is ha mások előtt elengedi a kezemet és el is viseltem sok éven át, később gyerekünk is lett és akkor engedett meg magának egy olyan dolgot, amiért bárkit bármikor dobtam volna, de az egy állat súlyos elhanyagolása volt, én azonnal kiábrándultam belőle.
11-es vagyok
13! Szerintem ezek után nem neked kéne vigasztalnod a kérdezőt, mert csak halálra rémíted. Mert így simán hiheti, hogy még a szagát se bírja a barátnője, csak kényszerből maradt vele, mert nincs neki jobb, ahogy te csináltad. 😅
Én legalább nem hazudok, én írtam azt a választ, hogy "Én eleve össze sem jövök ilyennel, ennyire egyszerű."
Amúgy megmondom elég nagy gondok vannak akkor veled is, nem csak a kérdezővel, ha tényleg így igaz, amit írtál, mert akkor lényegében véve kihasználtál valakit, csak mert így jobban álltatok anyagilag. Ez szerintem nagyon beteg.
14-es, igazad van, az volt életem sötét korszaka. Nézd, nagyon fiatalon egyedül maradtam egy nagy házban, valahogy fenn kellett tartani, a szerelem nem jött össze, nem akartam egyedül élni ott mint egy kísértet. Úgyhogy lejjebb adtam. Biztos, hogy nem követendő példa, de akkor ez tűnt logikusnak, már ha akartam fűteni. Nem ilyen sorsot kívánok a gyerekemnek.
Ha a kérdező párja kívánja őt és szexel vele, akkor miért ijeszteném meg? Én nem szexeltem azzal az illetővel. Párszor próbáltuk, aztán soha többé. Szerinted miért nem költözött el még így se? Mondjuk mert az anyjáék alkoholisták voltak és nem volt náluk fűtés?
Nem az eresz mászott le a Szájeren, kérdező. Nagyon fordítva látod a világot. Ha egy nő szeret, úgy szeret, ahogy vagy. Tudod, mi minden történik egy házasságban az évtizedek alatt, ami kiábrándíthatná a másikat? A feleségem látott már engem minden helyzetben! Szarás közben, betegen, a sorstól megverten, megalázottan, reményvesztetten, kialvatlanul, másnaposan. Szeretett erőm teljében, Rambo-izomzattal, s szeret most, az izomdisztrófia következtében csont és bőr pálcikaemberként.
Neked is "mindössze" annyi a dolgod, hogy fenntartsd a szerelmét. Hogy NŐNEK érezhesse magát melletted. Hogy vele legyél, amikor vele vagy! Hogy ne azt a nyamvadt telefont buzeráld, hanem RÁ figyelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!