Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Borzasztóan szégyenlem magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Borzasztóan szégyenlem magam, ti hogyan tudtok kezelni egy női duzzogást/depressziót/sírást a távolból?

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe bele szerettem, és a lány is érez valamit irántam.

Viszont....tegnap borzasztóan szégyeltem magam mert tehetetlen voltam 150km távolságból de személyesen is szerintem.

Petra és a barátnője együtt voltak és Petra nagyon sírt és kiugrási kényszere volt. Nem tudom pontosan miért sírt, de amit ki tudtam venni az az... Hogy elvileg ha történt is ilyen, véletlen megfogtam a mellét és ez rosszul esett neki, de soha nem tenném, ha nem engedné,és nem érzékeltem, hogy megfogtam volna.

Töbn dolog van amiért sírt... De ezt ki tudtam venni.

A barátnője kérdezte tőlem "nem akarsz semmit üzenni neki?" erre én "azon gondolkodom mit mondhatnék smi segítene neki"

Ez aztán a nagy segítség a rohadt életbe.

Basszus.

Ti hogyan kezeltek egy lány sírását úgy hog, 150km távolságra vagytok?

Hogy akadályozod meg, hogy kiugorjon ÚGY hogy nem akar veled beszélni?

2021. ápr. 12. 07:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
Mondd meg a kislánynak, hogy babázzon még, ne hisztizzen a semmin. Bírom, mikor ezek a hülye kis tinik azt hiszik, az ő problémájuk a legnagyobb a világon.
2021. ápr. 12. 11:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ablakom akart kiugrani vagy a kapcsolatból?
2021. ápr. 12. 12:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy, ha valakivel ilyen történik, akkor pszichológus üzemmódba kell átmenni. Kérdezni, kérdezni, kérdezni...
2021. ápr. 12. 13:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
150 km távolságból hogy tudtad megfogni a mellét? És miért nem ütött a kezedre, ha egyszer valamikor megfogtad, amit ő nem akart? Miféle halandzsa ez?
2021. ápr. 13. 09:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Mit keresel a felnőtt részlegen, bakter?

Kiugrási kísérlete meg Horthynak volt. ;)

2021. ápr. 13. 18:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Szóval 150kmről úgy megcsöcsörészted, h ki akart ugrani az ablakon...
2023. jún. 24. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!