Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja flegma a stílusom néha, de én nem veszem észre?
Az utóbbi időbe, voltak köztünk feszültségek, leginkább a családi életem miatt, mert amit anyám csinál mostanaban az borzalmas. A párom ott élt nálunk egy pár hónapig, mert egyenlőre csak ott tudtunk együtt lenni, de sajnos elő jöttek a problemák,eltavolodtunk és sokkal többet veszekedtünk, mint eddig. Csúnyán beszéltünk egymással, régebben is sajnis ezzel volt a baj. Hogy ha valami feszült heelyzet volt, amit nem tudtunk megoldani idáig fajult. Hogy dobaltunk mindent egymásnak a fejéhez, ő ki kelt magából, én meg csak sírtam. Es nem értettem miért kell ennyire ki kelnie magából. Beszélni se lehet vele ilyenkor, mert mindent magára vesz, azt mondja hogy flegma stílusban beszélek vele, pedig egyáltalán nem, de én meg azt veszem észre hogy idegeskednik velem,mar akkor is ha kérdezek valamit. martirkodik ha elkezdem mondani hogy mi a bajom vele ilyenkor. Azt mondja hogy ja mert mindig csak ő a hibás, mindent ő csinál rosszul, én meg tökéletes vagyok. Ha annyira rossz miert vagyok itt vele. Az a baj hogy elég hosszú ideig sikerült magát tartania, és nem voltak ilyen düh rohamai. De újra előjött a problemák miatt. Es kezdődik elölről.
Mit csináljak hogy ne legyenek ilydn veszekedések, hogy lehetne elkerülni. Mikor bánt ha idegesen szól hozzám. Es ilyenkor ha vissza szólok az van hogy flegma vagyok. És ő soha nem szólhat úgy, mert egyből meg van említve.

Családsegítő szolgálat! Erre vannak a képzett munkatársak, hogy a kommunikációs zavarokat családon belül igyekezzenek feloldani.
De még náluk is sokkal jobb a Magyar Máltai Szeretetszolgálat szociális munkásainak hozzáállása. Még türelmesebbek sokkal a családterápiát illetően, de a családsegítőnél nagyon sok egyéb bonyodalom lehet - én azt tapasztalom.
Anyagilag érdemes függetlenedned, ha olyan korú vagy - mármint 18. életévet betöltött, vagy annak a közelében jársz már.

Lehet még gyászreakció a vitázó fél részéről. Valamilyen múltbeli veszteség, lezáratlan dolog...
Kiről van egyébként szó? Melyik családtagodról? Esetleg párkapcsolat? Ez számomra nem világos.
Visszatérve a múltbeli veszteségre: meg nem valósított vágyálmok, valamilyen pénzkereső tevékenységhez köthető képesség/készség, amit nem aknázott ki idejében.
Nem érzi magát biztonságban. A lakás (ház) jogilag az Ő nevén is van? (Ezt a nézőpontot én is másvalakitől kaptam segítségül időnkénti hasonló helyzet kielemzéséhez.)
1-es válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!