Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan kaptam fel a vizet?
Figyelt kérdés
Szerintetek jogosan kapom fel a vizet ha a barátnőm ok nélkül flegma velem és gyakorlatilag megtiltja hogy olyan dolgokról beszéljek amit szeretek és őt nem érdekli, de ő meg hajtogathatja egész nap ami engem k#rvára hidegen hagy és lassan hányingerem is van tőle?
Röviden: veszekedtünk és még neki áll feljebb, pedig ő rángat bele dolgokba ahol nem érzem jól magam és nem oszthatom meg vele amit szeretek
2020. aug. 17. 10:18
1/6 anonim válasza:
Ne terheljétek egymást olyasmivel, ami nem érdekli a másikat. Mondjuk nem sok szerelem van ott, ahol a másik mondanivalója már érdektelen számotokra. Szerintem ennek a kapcsolatnak annyi.
2/6 A kérdező kommentje:
Én próbálok úgy tenni mintha érdekelne, meg néha van ami jól hangzik, de ő meg sem próbálja mert csak magával foglalkozik... :( közös témánk is alig van már
2020. aug. 17. 10:24
3/6 anonim válasza:
Semmi konkrétat nem írtál.
Legalább azt írtad volna le, min vesztetek össze, és utána miben állt neki följebb és mibe rángatott bele, és mit nem oszthatsz meg vele.
4/6 anonim válasza:
Hát ez a kapcsolat kuka, ennyiből úgy tűnik, hogy eléggé önző a barátnőd és egyikőtöket sem érdekli a másik mondanivalója, valószínűleg már nem szeretitek egymást.
5/6 anonim válasza:
Felesleges így együtt lenni. Nem érdekled őt abszolút.
6/6 anonim válasza:
Értelmetlen "barátság"...semmi keresnivalótok egymás társaságában...hagyjátok egymást békén, 2 külön világ vagytok...békesség s külön utak;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!