Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet együtt élni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet együtt élni egy krónikus panaszkodóval?

Figyelt kérdés
A férjem folyton panaszkodik valami miatt. Kb. mintha mindig egy sötét felhő lebegne a fejem fölött, olyan érzés. (Abba most ne menjünk bele, hogy akkor miért mentem hozzá). Legutóbbi agymenése: még egy éves sincs a jogosítványa, ahogy megkapta, rögtön elkezdett nekem kiselőadásokat tartani és fölényeskedni az autóban, hogy hogy kell vezetni (nekem 13 éves a jogosítványom, bár nem sokat használtam). De az elmúlt hónapban meg azzal megy az agyamra, hogy ne nyomkodjam a telefonom, amikor mellette ülök, mert zavarja, hanem segítsek neki nézni a forgalmat és figyelni. :D Már az agyamra megy, tényleg.
2021. ápr. 10. 20:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen, kezdő vezető, de azért engem kioktat, hogy hogy kell vezetni. És nem, nem szokott a visszapillantóba nézni. Sőt, ha én bele merek nézni, még nekem szól be, hogy ne foglalkozzak vele, hogy mi van mögöttem. :D Amúgy meg a korona előtt egyedül járt be az autóval a munkahelyére, szóval most nem értem mi ez, hogy nekem folyamatosan monitoroznom kell a forgalmat mellette.
2021. ápr. 10. 21:56
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem eszement kisebbségi komplexusa van, hogy te jobb vezető vagy nála (ami elkerülhetetlen, mivel kezdő). Kicsi baba lelke ezzel úgy tud megbírkózni, hogy téged csesztet és alázgat. Idegesítő lehet.
2021. ápr. 10. 22:14
 13/16 anonim ***** válasza:

Másban is ilyen amúgy, vagy csak a vezetésben?

Mondom, exem ugyanilyen volt, de ő mindenben. Egy idő után már borzalmasan idegesített, hogy folyamatosan kioktat, akár a saját szakterületemen is.

2021. ápr. 10. 22:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Amikor elkezd panaszkodni, indítsd be a Belga: "Az a baj" c. számát.
2021. ápr. 11. 07:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem nárcisztikusnak tűnik, ők szokták elvárni, hogy olvassanak a gondolataikban mások és ahhoz igazodjanak. Ha tudsz angolul, akkor tudok erről videót küldeni.
2021. ápr. 11. 09:42
 16/16 anonim ***** válasza:

11: menjen egyedül. Jól látszik, hogy fél a vezetéstől, de ez nem fog javulni így.

Szerintem ezt a kérdést írd ki a Közlekedés témában is.

2021. ápr. 11. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!