Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet együtt élni egy krónikus panaszkodóval?
Figyelt kérdés
A férjem folyton panaszkodik valami miatt. Kb. mintha mindig egy sötét felhő lebegne a fejem fölött, olyan érzés. (Abba most ne menjünk bele, hogy akkor miért mentem hozzá). Legutóbbi agymenése: még egy éves sincs a jogosítványa, ahogy megkapta, rögtön elkezdett nekem kiselőadásokat tartani és fölényeskedni az autóban, hogy hogy kell vezetni (nekem 13 éves a jogosítványom, bár nem sokat használtam). De az elmúlt hónapban meg azzal megy az agyamra, hogy ne nyomkodjam a telefonom, amikor mellette ülök, mert zavarja, hanem segítsek neki nézni a forgalmat és figyelni. :D Már az agyamra megy, tényleg.2021. ápr. 10. 20:46
11/16 A kérdező kommentje:
Igen, kezdő vezető, de azért engem kioktat, hogy hogy kell vezetni. És nem, nem szokott a visszapillantóba nézni. Sőt, ha én bele merek nézni, még nekem szól be, hogy ne foglalkozzak vele, hogy mi van mögöttem. :D Amúgy meg a korona előtt egyedül járt be az autóval a munkahelyére, szóval most nem értem mi ez, hogy nekem folyamatosan monitoroznom kell a forgalmat mellette.
2021. ápr. 10. 21:56
12/16 anonim 

válasza:

Szerintem eszement kisebbségi komplexusa van, hogy te jobb vezető vagy nála (ami elkerülhetetlen, mivel kezdő). Kicsi baba lelke ezzel úgy tud megbírkózni, hogy téged csesztet és alázgat. Idegesítő lehet.
13/16 anonim 

válasza:

Másban is ilyen amúgy, vagy csak a vezetésben?
Mondom, exem ugyanilyen volt, de ő mindenben. Egy idő után már borzalmasan idegesített, hogy folyamatosan kioktat, akár a saját szakterületemen is.
14/16 anonim 

válasza:

Amikor elkezd panaszkodni, indítsd be a Belga: "Az a baj" c. számát.
15/16 anonim 

válasza:

Nekem nárcisztikusnak tűnik, ők szokták elvárni, hogy olvassanak a gondolataikban mások és ahhoz igazodjanak. Ha tudsz angolul, akkor tudok erről videót küldeni.
16/16 anonim 

válasza:

11: menjen egyedül. Jól látszik, hogy fél a vezetéstől, de ez nem fog javulni így.
Szerintem ezt a kérdést írd ki a Közlekedés témában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!