Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet együtt élni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet együtt élni egy krónikus panaszkodóval?

Figyelt kérdés
A férjem folyton panaszkodik valami miatt. Kb. mintha mindig egy sötét felhő lebegne a fejem fölött, olyan érzés. (Abba most ne menjünk bele, hogy akkor miért mentem hozzá). Legutóbbi agymenése: még egy éves sincs a jogosítványa, ahogy megkapta, rögtön elkezdett nekem kiselőadásokat tartani és fölényeskedni az autóban, hogy hogy kell vezetni (nekem 13 éves a jogosítványom, bár nem sokat használtam). De az elmúlt hónapban meg azzal megy az agyamra, hogy ne nyomkodjam a telefonom, amikor mellette ülök, mert zavarja, hanem segítsek neki nézni a forgalmat és figyelni. :D Már az agyamra megy, tényleg.
2021. ápr. 10. 20:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
91%
Most erre mit mondjak... ki milyen virágot szakít, olyat szagol.
2021. ápr. 10. 20:48
 2/16 anonim ***** válasza:
67%

Sehogy.

Katasztrófa.

Lehet mentális betegség is, paranoid személyiségzavar, stb.

2021. ápr. 10. 20:50
 3/16 anonim ***** válasza:
49%
De amit leírtál róla, az nem panaszkodás. Szóval nem tudom, akkor miről is van szó.
2021. ápr. 10. 20:50
 4/16 anonim ***** válasza:
93%
Kiszerettél belőle, és észrevetted a nehéz természetét. Ennyi a történet.
2021. ápr. 10. 20:53
 5/16 A kérdező kommentje:
Mindig van valami baja, mikor az autóban ülünk: nyomjam meg a gombot, mert zavarja, hogy kiirja, hogy nem tud csatlakozni az internethez, mikor nem is használjuk a térképet, tudjam jobban, hogy merre kell menni, mint a gps és szóljak előre, soha ne kanyarodjunk rossz irányba még idegen helyen sem, mert figyeljem a gps-t, kontrolláljam a hőmérsékletet és találjam ki, hogy ő épp mit akar, ne legyen se túl meleg, se túl hideg. nehogy egy pillanatra is elkezdjen bepárásodni az üveg, nyomjam meg a gombot fél mp alatt. szóljak előbb neki, mint a pittyegés, ha közel túl közel megyünk valamihez (már hogy látnám jobban, mint a radar???) de ahhoz lusta, hogy valaha is kitakarítsa az autót, vagy időpontot foglaljon kerékcseréhez, vagy előre megnézze, hogyan és hol tudunk parkolni, ha megyünk valahova, ezt mind nekem kell elintéznem.
2021. ápr. 10. 21:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
És mi lenne ha te vezetnél?
2021. ápr. 10. 21:05
 7/16 anonim ***** válasza:
76%

5: A panaszkodás az, amit anyukám csinál. Rosszul van, ez a baja, az a baja, fáj ez, fáj az, mindjárt elájul, jajderosszulvan, aligbírtfölkelni, szédülafeje, stb. Úgy beszél, hogy fél mondatonként hozzáfűz egy ilyen panaszt.

Pl. megkérdezem, mit mondott XY, erre a váűlasz így hangzik:

Reggel 9-kor hívtam fel - jajderosszulvagyok!... (nagy levegőket vesz, behunyka a szemét, szenved) mindjárt... - kérte, hívjam vissza 10 perc múlva - mindjártelájulok.... - stb.

Nem tudok meg semmit, csak hogy neki milyen rossz.

Így beszél amióta ismerem.

2021. ápr. 10. 21:05
 8/16 anonim ***** válasza:
91%
5: Ez amit leírsz, az nem arról tanúskodik, hogy neki volna bármi baja, hanem arról, hogy téged csicskáztat, parancsolgat.
2021. ápr. 10. 21:07
 9/16 anonim ***** válasza:
68%

Hát ez nem panaszkodás, amit csinál.

Nekem úgy hangzik, mint egy teljesen kezdő vezető, aki be van tojva a forgalomtól és képtelen még egyszerre több dologra figyelni. Gyanítom, hogy a tükörbe sem néz bele túl gyakran.

Próbáld egyedül küldeni boltba. Gyakorolja a vezetést nélküled. Ezzel többre fog menni, mint a dadusgatással.

2021. ápr. 10. 21:41
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem sem panaszkodás, de attól még nem okés a viselkedése.

Mindig, mindent tőled vár, és ha nem teszel mindent a feneke alá, akkor még téged hibáztat. Olyan, mint EXEM.

2021. ápr. 10. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!