Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet együtt élni egy krónikus panaszkodóval?

Sehogy.
Katasztrófa.
Lehet mentális betegség is, paranoid személyiségzavar, stb.

5: A panaszkodás az, amit anyukám csinál. Rosszul van, ez a baja, az a baja, fáj ez, fáj az, mindjárt elájul, jajderosszulvan, aligbírtfölkelni, szédülafeje, stb. Úgy beszél, hogy fél mondatonként hozzáfűz egy ilyen panaszt.
Pl. megkérdezem, mit mondott XY, erre a váűlasz így hangzik:
Reggel 9-kor hívtam fel - jajderosszulvagyok!... (nagy levegőket vesz, behunyka a szemét, szenved) mindjárt... - kérte, hívjam vissza 10 perc múlva - mindjártelájulok.... - stb.
Nem tudok meg semmit, csak hogy neki milyen rossz.
Így beszél amióta ismerem.

Hát ez nem panaszkodás, amit csinál.
Nekem úgy hangzik, mint egy teljesen kezdő vezető, aki be van tojva a forgalomtól és képtelen még egyszerre több dologra figyelni. Gyanítom, hogy a tükörbe sem néz bele túl gyakran.
Próbáld egyedül küldeni boltba. Gyakorolja a vezetést nélküled. Ezzel többre fog menni, mint a dadusgatással.

Ez szerintem sem panaszkodás, de attól még nem okés a viselkedése.
Mindig, mindent tőled vár, és ha nem teszel mindent a feneke alá, akkor még téged hibáztat. Olyan, mint EXEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!