Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől érezhetek így?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt a párommal, mindketten 27 évesek vagyunk. Lassan “ideje lenne” az összeköltözésnek, viszont ha belegondolok, nagyon megijedek. Elbizonytalanodom, hogy vajon tényleg ő- e az a személy, akivel én ezt akarom. Beszélgettünk már közös házról, gyerekekről, de lehet, túl nagy felelősségnek érzem. Lehet, hogy nem vele van gondom és nem amiatt gondolkodom el folyton, hogy biztos szeretem-e, mert nem, hanem mert ennyire tartok az elköteleződéstől.

Ő mindig mondja, hogy ez meg az lesz a jövőben, pl ilyen-olyan tervek, gyerekek, stb, de én nem tudom ezt ennyire biztosra.

Értékrendünkben vannak eléggé eltérő dolgok, én nem igazán kedvelem az anyját, most mindegy, miért. Ő meg a családja közelében szeretne később is élni. Nekem kicsit sok, hogy hetente többször pl tesójáékhoz is át kell menni. Ők aranyosak, de nekem ennyi program sok. Ha emiatt szólok, jön az, hogy mi bajom velük, meg mindig veszekedés a vége.

Szóval én szívem szerint jó messzire mennék tőlük. Lehet a családja a legfőbb bajom a jövőnkkel kapcsolatban.

Ha viszont a szakításra gondolok, nagyon fáj a szívem.

A kapcsolatunkban nincsenek komoly gondok, sok mindent legyőztünk együtt. Törődő és figyelmes.

Én vagyok a lány.

2021. ápr. 10. 17:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem borzasztóan zavar, ha vki nincs leválva a családjáról.. ha már így érzed akkor később lesz szenvedés bőven...
2021. ápr. 10. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Nehéz dolog, mert nem fog működni, de ilyen kapcsolatból nehezebb kilepni, ment egy rosszból. El fog jönni a pont, mikor már nem bírod. Próbálj kíméletes lenni.
2021. ápr. 10. 19:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó dolog,ha valakinek összetartó családja van.De azt is el kell fogadni,ha a másik meg nem akar állandóan a szülőkkel, testvérekkel programozni. Így tényleg nem marad saját magatokra idő.

Mindenképp kell köztes megoldást találni,mert az nem kompromisszum,ha az egyik ember folyton megalkuszik a másik kedvéért.

Ha nem megy,akkor nem fogtok tudni együttműködni más dolgokban sem.Ez viszont jobb,ha kiderül esküvő,gyerek, ingatlanvásárlás előtt.

2021. ápr. 12. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Rossz előjel, hogy nem tudsz közös jövőt elképzelni. Biztos jó vele és nem csak azért vagytok együtt, mert nincs más? Kapcsolathoz kevés, hogy valaki törődő, figyelmes.
2021. ápr. 13. 07:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!