Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom le akar fogyasztani?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom le akar fogyasztani?!

Figyelt kérdés
A barátommal fél éve vagyunk együtt , már az elején is mondta hogy neki a vékony lányok tetszenek (en inkább teltkarcsú vagyok finoman szólva 169cm és kb 70kg) most azt találta ki hogy van egy edzős haverja aki segítene nekem edzeni a konditeremben illetve ír étrendet. Azóta folyamatosan ezt mondja. Nekem ez kicsit rosszul esik mert most is úgy nézek ki mint amikor osszejottunk, nem híztam vagy ilyesmi. Persze bennem van hogy szeretnék neki tetszeni meg megfelelni, én is szeretnék vékonyabb lenni csak kicsit fáj attól független, hogy ezt a "lefogyasztást" ő szervezte meg nekem.
2021. ápr. 10. 17:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%

Hát figyelj, valószínűleg ha híznál 5-öt akkor is veled lenne, ha ledobnál egy 10-est akkor sem lenne bajod. Mindenkinek más tetszik amúgy, de ha egy csaj bejön az nem 5-10 kilón fog múlni, edzeni pedig egészséges, miért ne edzenél, lelkileg és mentálisan is jót tesz, mellesleg ha szereted, és tudod hogy a vékonyabbak jönnek be(legalább egyenes ember és elmondta), szerintem egészséges kereteken belül nyugodtan fogyhatsz.

Persze tudom ha így nézzük szarul eshet, egészségügyben dolgozom és javaslom a testmozgást (nem feltétlen rólad van szó, te nem vagy kövér, se vékony) de aki az egészséges BMI-n nagyon túllő az kockázatos lehet, valamit a kevés mozgás alapjáraton káros, nyilván ugyanígy a teljes ellentéte, de én is javaslom a mozgást, az önbecsülésed is jobb lesz :)

2021. ápr. 10. 18:00
 12/16 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Férfiként: Fordított helyzetben annyit mondanék: Megszoksz vagy megszöksz. Tudta NAGYON JÓL hogy milyen testalkatod van, ha így nem vagy neki jó, akkor menjen a vérbe.
2021. ápr. 10. 19:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy nádszál, ez tény, de még okés az alakod. Én is voltam ilyen súlyú, csak a térdem már rhadtul fájt ezen a súlyon, úgyhogy inkább ledobtam 10 kg-t.

De hogyha a vékony lányokat szereti, miért jöttetek össze? Ezt nem értem se te se az ő részéről.

2021. ápr. 10. 20:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem erőltetném ezt a kapcsolatot....
2021. ápr. 11. 01:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Te is akarod, egészségesebb lenne úgy(?), akkor meg miért rossz? Örülj neki.
2021. ápr. 11. 10:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is ennyi vagyok,és nem hinném,hogy el lennél hízva.Nyilván fontos és jó a sport,de az egészségedért csináld,ne miatta! Ha ennyi volt a súlyod amikor megismert is,akkor tényleg úgy jön le,mintha csak beérte volna veled.Ha babátok lenne,akkor mit csinálna? Hagyd ott és keress olyan férfit,aki nem akar megváltoztatni!
2021. ápr. 11. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!