Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak születésnapja van, de annyira bunkó volt, hogy fel sem köszönthettem?
Egész délután vártam haza, sütöttem, készültem ajándékkal és egy élmény ajándékkal is de azt már tegnap este lefújta, mert azt mondta munka után nem szeretne már rohanni ma sehova és őt egyébként sem érdekli az egész születésnaposdi.
Mikor hazáért tudta, hogy várjuk fent mert hívtam mikor ér haza. Egyből a garázsba ment, fel sem dugta az orrát, mi meg mikor láttuk, hogy megáll az autója indítottuk a zenét, gyújtottuk a gyertyát stb. Azóta is lent van, mert itt van pár barátja. Én egyszer lementem, nagyon szomorú voltam de kb semmit nem is beszéltünk inkább feljöttem. Hívott, hogy lemegyek-e. Mondtam, hogy nem. És, hogy mekkora hatalmas bunkó amiért arra sem méltatta a családot, hogy feljöjjön és legyen szép estéje. Nagyon mérges vagyok. Férfi egyébként, de ilyen bunkó még soha nem volt. Jelenleg gyűlölöm. Nem hiszem, hogy ezt érdemeltem volna. 😭
7
Meglepetés ha olyat csinál amit szeretnék.
Ha megmondom hogy nem akarok felhajtást és ő mégis csinàlja az nem meglepetés hanem kibaszás.
Ha tudom hogy ő nem szereti az anált és seggbedugom akkor örüljön neki higy megleptem.
11
"Meglepetés ha olyat csinál amit szeretnék."
Magyarul nem meglepetés, mert tudsz róla. Ezért akart olyat csinálni, amire nem számított és jó lehet.
Egyébként meg Te is rohadt kényes lehetsz ebből ítélve..
13
A szülinapom ne arról szóljon hogy másoknak örömet okozzak.
Végülis ő megmondta hogy nem érdekli a szülinapja, de azért lereagálhatta volna kevésbé tahó stílusban is.
Ajándékozni, meglepetést adni pedig nem azt kell aminek te örülnél, hanem aminek ő.
Ebből mindketten tanulhattok.
Ez a tipikus példája a párkapcsolati önzésnek, #11-es összefoglalta a lényeget. Neked magadról szólt a születésnapja, nem róla, és még haragszol rá? Tudtad az álláspontját, elmondta előtte hogy ő nem ünnepel, de mégis erőltetted.
Abban mi a bunkó, hogy lehív a barátaihoz? Ki is mondott arra nemet? Ja, azért szemét mert nem azt csinálta amit TE akarsz?
Ennek ellenére ezt is könnyedén meglehetett volna beszélni vele duzzogás helyett, de inkább magadba fojtottad és megsértődtél a saját hibázásod után.
Jobban figyelj a párodra, ne a megerősítésekre menj.
A #16-nak van tökéletesen igaza.
Én is voltam ilyen szituban mint párod. Férjem meglepibulit szervezett szülinapomra.Mert ő szereti a szülinapi bulikat, szereti ha neki van. De tudta, hogy én sosem ünnepeltem, engem nem érdekel. Természetesen nem akartam bunkó lenni, udvariasan örültem neki, örültem a vendégeknek. Végig csináltam jópofit vágva, majd napokkal, hetekkel később, mikor már feledésbe merült, hogy "milyen kedves volt tőle", hogy meglepit szervezett, meg úgy összességében az egész buli nem volt témán, megkértem, hogy soha többé ne tegyen ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!