Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig nem kaptam soha semmilyen ajándékot a páromtól, akkor ne is várjam, hogy esetleg születésnapomra fogok kapni?
Eddig se valentin napra, se nőnapra, se húsvétra, se semmire sem kaptam semmilyen ajándékot.
Engem mondjuk nagyon nem is érdekel, de a barátnőim azt mondják, hogy ez egy nagyon baljós dolog. Szerintük születésnapomkor sem fog felköszönteni, fogalmam sincs, hogy hogyan álljak ehhez. Mert én olyan szívesen ajándékoznék neki, de így, hogy csak én adnék, nagyon egyoldalúnak érezném a dolgot..
Valentin nap, nőnap nem ünnep. Húsvét sem az ajándékozásról szól igazán felnőttként, bár én a szüleimtől kapok csokit.
Én nem látom ebben a hibát.
Beszéljétek meg, hogy számotokra mit jelentenek ezek az események.
Remélem a születésnapodon fogsz kapni ajándékot!
25N
Szerintem azért ez így nem jó, és nem azért mert nőnap van, vagy valentin nap hanem azért mert én legalábbis szeretek meglepetést adni, kedveskedni jó látni ha sikerül egy kis örömet szerezni és nem kell ahhoz különösebb ok sem, lehet egy sima hétköznap is.
Csak látni ahogy örül :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!