Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, akiknek a párjának van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiknek a párjának van gyermeke, hogy viselitek, hogy az ex mindig képben van?

Figyelt kérdés

Kezdek beleőrülni az egészbe. Nagyon szeretem a párom, de nem hittem, hogy ez ilyen nehéz lesz. Mindig kedves voltam a gyermekéhez, de most kifakadtam előtte és összevesztem a párommal.

Szólt, hogy jön a gyerek. Mondtam, hogy ha viszi vissza, akkor szívesen velük tartanék, és közölte, hogy nem lehet, mert ő beszélni akar az exével, plusz mosolygott gúnyosan, és kérdezte, hogy emlékszem-e mit mondott nemrég? (azt vágta hozzám, hogy meg fog csalni, mert volt egy vitánk...) Utána külön aludt, reggel hozta a gyereket. Az utalása miatt, hogy meg fog csalni a gyerek anyjával, én nem tudtam jó arcot vágni a gyerekhez sem, hiába tudom, hogy ő nem tehet semmiről. Mondtam a páromnak, hogy vigye a cuccát is, és maradjon ott az exénél. Nem mondta komolyan a megcsalást, de komolytalanul se vágjon ilyeneket hozzám, és emiatt már a gyerekre is neheztelek, hiába tudom, hogy semmiről sem tehet, de mindig az ex nő jut eszembe róla...

2021. ápr. 9. 15:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"ő beszélni akar az exével, plusz mosolygott gúnyosan, és kérdezte, hogy emlékszem-e mit mondott nemrég? (azt vágta hozzám, hogy meg fog csalni, mert volt egy vitánk...)"

Ennek semmi köze sem a gyerekhez, sem az exhez. Egyszerűen egy szemétláda a palid.

2021. ápr. 9. 16:40
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
10es megelőzött. Semmi gond nincs az ex-el, a csávó az aki egy büdös paraszt. Valószínűleg nem véletlen dobta az ex sem.
2021. ápr. 9. 16:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

És te vele vagy?

A párod a büdös tahó, de te az exre fújsz? OMG.

2021. ápr. 9. 17:07
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem fújok az exre igazából, én inkább azt utálom, hogy a párom aduászként használja, hogy tartja vele a kapcsolatot, és ha köztünk probléma van, akkor olyanokat szól be, amiket fenn is írtam, vagy neki áll, és like-olgatja facebookon a volt nőjét, meg hasonlók. Nyilván ez a párom részéről nagyon gyerekes. Az ex meg gondolom jókat röhög rajtunk...
2021. ápr. 9. 17:16
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jókat röhög, de nem ő a hibás, és a gyerekük sem.

Dobd ki a palit, és megkedveled mindkettőjüket.

2021. ápr. 9. 17:50
 16/19 anonim ***** válasza:
25%
Ezért nem kezdek használt pasival.
2021. ápr. 9. 18:09
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj!!! Nincs túl az exen egyáltalán! Te csak olyan pótlék vagy sajnos. Jobbat érdemelsz! Játszik az idegeiddel.
2021. ápr. 9. 19:10
 18/19 1Léna ***** válasza:
0%

Elhiszem, hogy kiborító.

De minden kapcsolatban vannak problémák amit a kapcsolatban lévőknek meg kell oldaniuk.

Az élet iskolájában bukunk meg, ha nem találunk közös megoldást, megszakítjuk a kapcsolatot. Az élet egy új kapcsolatban sokszor ismét ugyan azt a problémát hozza, újra lehetőséget kapunk egy közös, mindkét fél számára egyformán megfelelő megoldást találni, ha nem menekülünk ki a jelyzetből.

Le kell higgadni, át kell gondolni, az indulat nagyon rossz tanácsadó. Meg kell próbálni elmondani, hogy mi fáj neked, mi esik rosszul. Csak a személyes érzéseid, félelmeid. Vádaskodás nélkül.

Ez nehéz feladat. De ha nem vádaskodsz, és szeret, akkor a szabad akaratából nem tesz majd olyat, ami téged újra rossz érzésbe sodor.

Csak attól válik egy férfi jobb emberré, ha te jó embernek tartod, ha bízol benne. Mert ha nem bízol benne akkor annak fog megfelelni.

Ez minden emberi kapcsolatban megfigyelhető.

2021. ápr. 10. 15:02
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most te teljesen komolyan gondolod? Szerintem azon már rég túl vannak, hogy elmondja neki, hogy fáj. Kb. azt tanácsolod neki, hogy maradjon benne egy diszfunkcionális kapcsolatban.

,,Csak attól válik egy férfi jobb emberré, ha te jó embernek tartod, ha bízol benne. Mert ha nem bízol benne akkor annak fog megfelelni"

Persze persze, hunyjon szemet felette, magyarázza be magának, hogy milyen jó ember is, attól majd jó lesz? Akkor minden megcsalt, megvert nő hibája, hogy bántják? Mi lenne, ha mindenki önmagáért lenne felelős? Ne azért legyen jó a férfi, mert a nő annak tartja, hanem legyen jó önmagáért, és emiatt fognak bízni benne. Fordítva ülsz a lovon.

2021. ápr. 10. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!