Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akiknek a párjának van gyermeke, hogy viselitek, hogy az ex mindig képben van?
Kezdek beleőrülni az egészbe. Nagyon szeretem a párom, de nem hittem, hogy ez ilyen nehéz lesz. Mindig kedves voltam a gyermekéhez, de most kifakadtam előtte és összevesztem a párommal.
Szólt, hogy jön a gyerek. Mondtam, hogy ha viszi vissza, akkor szívesen velük tartanék, és közölte, hogy nem lehet, mert ő beszélni akar az exével, plusz mosolygott gúnyosan, és kérdezte, hogy emlékszem-e mit mondott nemrég? (azt vágta hozzám, hogy meg fog csalni, mert volt egy vitánk...) Utána külön aludt, reggel hozta a gyereket. Az utalása miatt, hogy meg fog csalni a gyerek anyjával, én nem tudtam jó arcot vágni a gyerekhez sem, hiába tudom, hogy ő nem tehet semmiről. Mondtam a páromnak, hogy vigye a cuccát is, és maradjon ott az exénél. Nem mondta komolyan a megcsalást, de komolytalanul se vágjon ilyeneket hozzám, és emiatt már a gyerekre is neheztelek, hiába tudom, hogy semmiről sem tehet, de mindig az ex nő jut eszembe róla...
Most nyilvan nem voltunk ott, jogy biztisra meg tudjuk mondani, hogy viccnek szánta vagy bunkó volt-e.
Szólval ezt így nehéz megmondani. Csak ez a két eset volt, amikor ezzel "viccelődött"?
Irtam is, hogy már az őrület határán vagyok, és nem bírom idegileg. Ki kéne szállni, de lassan már ahhoz sincs erőm...
Vannak jó pillanatok, és még mindig szeretem, de ezektől meg totál kivagyok, és az önértékelésem is sérül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!