Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belefér ha más nők történeteir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefér ha más nők történeteire szívvel reagál a párom?

Figyelt kérdés
Múltkor egy nő el is küldte nekem hogy a párom szívet küldött a Facebook történetére.
2021. ápr. 9. 12:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

8 vagyok

Jó az más. Nekem se tetszene, ha a barátom random nőket jelölgetne és szívezné a cuccait. Beszéld meg vele, hogy ez neked ciki és kérdezd meg, hogy egyáltalán minek kell ezt csinálni? Olyan, mintha másokra csorgatná a nyálát melletted, nem valami elegáns.

2021. ápr. 9. 12:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a párom, de attol még vannak nekem is nőnemű barátaim. Igy megesik, hogy egy egy helyesebb, kedvesebb storyra, kuldok nekik rá szivet. Ettol semmi vágy es erotika nincs koztunk, csak barátság.

Ez az egész azon fugg, hogy viselkedik, milyen a baráti kore, kik a holgyek akiknek kuldi.

2021. ápr. 9. 13:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért ilyen sokat nem kellene egy nyomorult emojiba beleképzelni.

Ennyi erővel a like-nak sem lehet értelme, mert miért fejezi ki a tetszését egy másik nőnek?....Kb. most ugyanazt mondtam ezzel, akárhogyis, de ilyenen fennakadni nem felnőtt gondolkodásra vall.

2021. ápr. 9. 13:37
 14/14 anonim ***** válasza:
81%
Hát attól függ milyen kép. Ha selfie akkor nem, ha valami aranyos történet vagy ilyesmi akkor igen.
2021. ápr. 9. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!