Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez mit jelent pontosan? Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent pontosan? Ez mennyire normális? Tehát, ha jól értem, akkor minden más fontosabb, mint én? (Kertes ház, mindig van mit csinálni, viszont én azt vallom, hogy arra van időnk, amire akarjuk, hogy legyen...)

Figyelt kérdés

Párom, és köztem a minap ez a párbeszéd hangzott el :

Én : "A 4 pihenőnapodból egy szabad délutánt rám tudsz szánni?"

Ő : "Ez mindig attól függ, hogy valami közbeszól-e vagy sem."

"Alapjáraton megoldható."

2021. ápr. 9. 02:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
Ez ilyen tipik pasi-válasz, ne láss bele többet szerintem.
2021. ápr. 9. 03:07
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

Ez szó szerint így hangzott el?

Azért kérdezem, mert 3xkerestem vissza,hogy tényleg ott volt a párom szó is?

Ez a párbeszéd egy kapcsolatban nekem annyira merevnek tűnik.

Régóta együtt vagytok?

Bár a kertes ház körüli munka arra enged következtetni hogy igen.

Vita vagy veszekedés után hangzott el így?

Ez tipikus??

Az öcsémtől igen,az lenne.Nem azért,mert férfi,hanem mert legtöbbször semmihez nincs kedve,ami nem neki fontos.

Ebben válaszban benne van hogy meglátom lesz e kedvem.

Többnyire megoldja,de általában az utolsó pillanatig bizonytalanságban tart,hogy számíthatok rá vagy sem.

Épp ezért ritkán kérek bármit is tőle.

Egy jó kapcsolatban el sem tudom képzelni,hogy ez így ebben a formában...

Értem ezt a kérdésre és a válaszra is.

Megkérdezhetem,hogy mit szeretnél volna konkrétan azon a délutánon?

2021. ápr. 9. 05:12
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Ezt kb mintha az én volt férjem mondta volna. Nála minden ilyesmi attól függött, hogy adott pillanatban volt-e kedve hozzá, ezért is adott ilyen jellegű válaszokat szerintem (és nála ez maximálisan kedv és nem ténylegesen idő kérdése volt)
2021. ápr. 9. 06:20
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
Nem akar biztosat mondani, szeret kötözködni, de az is lehet, hogy egyszerűen ilyen a stílusa.
2021. ápr. 9. 07:16
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Nem normális, és nem is gondolom, hogy tipikus férfi-válasz lenne. (Egyébként én is férfi vagyok.)

Nekem pont az a logikám, mint neked, kérdező: egy négynapos hosszú hétvégéből akármilyen elfoglalt vagyok, egy délutánt mindenképp szakítani kell arra, ami nem hasznos, de kellemes vagy másvalaki kér rá. Sokszor vitatkozom ezen a feleségemmel, mikor mondom, hogy menjünk el pl. kirándulni egy napra, ő meg mondja, hogy de már mióta tervezem ezt is azt is megcsinálni, miért nem azzal foglalkozom inkább. És erre én azt mondom, hogy tennivaló mindig lesz, de az nem élet, hogyha mindig csak a kötelesség van, és sosincs kikapcsolódás, közös élmény.

Egyébként ilyen válaszra, amit párod mondott, kérdező, én azt mondanám, hogy rögzítsük le, melyik délután lesz az, amit együtt töltünk. Ha nem hajlandó lerögzíteni, akkor úgy veszem, hogy nem lesz együtt töltött idő, éspedig az előbbiek szerint azért, mert nem akarja a másik, hogy legyen.

2021. ápr. 9. 07:35
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Mit akartál egy délután csinálni vele?
2021. ápr. 9. 08:14
 7/11 anonim ***** válasza:
73%

Én párkapcsolatban élek, ezért közösen döntünk a hétvégi programról.

Nagyon idegen nekem egy ilyen kérdés.

2021. ápr. 9. 08:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem te vagy a legfontosabb magyarul. Én ezt előre közöltem a párommal, szóval megértem, hogy miért mondja. Kérdezz rá, hogy hol is vagy a rangsorban.
2021. ápr. 9. 08:49
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Értelmetlen egy kérdés. Ahogy a 7-es írja.

Mit takar , hogy szánjon rád egy délutánt. Simogassa a buksid?

Program? Program is attól függ.

Ha csak az jöhet szóba amit te akarsz csinálni, a párod meg nem szereti,akkor igaza van.

2021. ápr. 9. 09:01
 10/11 anonim ***** válasza:
94%

A férjem is ilyen.

Kerüli a felelősséget, az ígéreteket, meg az utolsó pillanatra hagyott válasza függ az alsógatyája színétől.

2021. ápr. 9. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!