Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szereti még a volt barátnőjét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szereti még a volt barátnőjét?

Figyelt kérdés

Az a barátnője van a galériába aki élete szerelme volt

A közös képek meg benne a galériába és nem törli ki

2021. ápr. 8. 22:26
 1/8 anonim ***** válasza:
21%

Mi van? Milyen galériában?

Miért törölné ki?

Hány éves vagy már?

Neked gondolom egy komoly kapcsolatod, vagy szerelmed, -akár plátói -nem volt.

EMLÉK!! Ez mond neked valamit?

Én sem törölnék ki a közös képeket, sőt szerelmes leveleket sem dobok ki. Nincs az az ember, aki erre rávenne.

De neked még van hova fejlődni érzelmileg

Remélem nem múltál még el 16

2021. ápr. 8. 22:34
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Nem jelent semmit. Élete része volt, miért kéne úgy tenni, mintha nem is létezett volna?
2021. ápr. 8. 22:38
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Nekem mindegyik exemmel van fényképem, csak hagyományos fotók. Egyiket se zavarta az exes kép... Ez érzelmi intelligencia kérdése... Nem az oviban vagyunk. Emlékek... Elmúlt, de jó visszagondolni.
2021. ápr. 8. 23:07
 4/8 anonim ***** válasza:
57%

Bár én most szingli vagyok, de ismerőseim között is ott van pl. első nagy szerelmem. Érdekes lenne, ha valaki arra kérne, hogy töröljem őt onnan.

Fel is rúgnám. Pedig érzéseim már úgy nincsenek két évtizede :) De ő egy szép, szép régi emlék, én pedig senki kutyája sem vagyok, hogy úgy ugráljak, ahogy gondolja

Kérdező, az ilyen emberekből, mint te lesznek később a hisztis, féltékenykedő, irányításmániás nők.

2021. ápr. 8. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy élete szerelme volt? Ő mondta? Akkor minek vagy vele?
2021. ápr. 9. 05:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak közös képeim, de már nem a galériában, hanem a felhőben, az összes többi képemmel együtt. Szakítás után "kitakarítottam" a telefonomat, hogy ne jöjjön velem szembe 1-1 esetlegesen felkavaró hatású kép. Törölni nem szándékoztam és nem is fogom soha őket, mert emlékek. Viszont nem is hagytam őket szem előtt, nem nézegetem ezeket a fotókat sem naponta, sem hetente, stb.

Az írásodból úgy gondolom, hogy vannak még érzései az exe felé, ha úgy nyilatkozik róla, hogy ő volt élete szerelme. Plusz, ha már veled van, ideje lett volna a téged bántó fotókat elrejteni, betenni egy mappába, ami nincs szem előtt. Arra nem kérheted, hogy törölje. Amúgy is fölösleges lenne. Attól, hogy pár fotót kitöröl, a múltját még nem tudja és nem is kell, az élete része volt. Hiába tiltod tőle ily módon (is), ha őt szereti esetlegesen, akkor őt szereti. Az én kérdésem csak az, hogy minek vagy egy olyan emberrel, aki nem zárta le a múltat és az exére tekint élete szerelmeként és nem rád. Csak pazarlod az idődet. Egészséges kapcsolatban nem exeken kattogunk, pláne nem adjuk a párunk tudtára, hogy az ex volt az "igazi", te pedig csak az árnyéka lehetsz.

Ne haragudj, de ez téged is minősít, ha így belementél a kapcsolatba. Sok jót ne remélj.

2021. ápr. 9. 08:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Bár az előttem válaszolók más véleményen vannak, azért leírom az én véleményem. Nekem igenis furcsa és bántó lenne ha akármelyik exről lenne képe a páromnak a galériában. A galériában, amit minden nap lát, minden nap nézegethet. Ha pedig így van, akkor minek van velem? Vagy jobban mondva én minek vagyok vele?

Lehet hogy mondjuk mély érzelmek nincsenek már felé, de ott, ahol a közös képeinknek kellene lennie, ne virítson már ott egy ex...

Persze más az, ha emlékként a gépre elmenti egy mappába, és nem nézegeti nem nosztalgiázik minden nap, de ha ott előtte lenne, az számomra azt az érzést keltené, hogy az az ex nem is a múlt..

2021. ápr. 9. 08:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Rögtön jöttél a nő után és ő mondta, hogy élete szerelme? Mert akkor nem csodálkoznék.
2021. ápr. 9. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!