Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi akit zavar ha a barátnője sminkel? A barátom nagyon nem szereti, szerinte szép vagyok anélkül is, de nem érti meg hogy nekem kell a smink hogy jól érezzem magam a bőrömben
Gyakran megy ezen a vita hogy én még kb a boltba is kisminkelek. De egyáltalán nem egy bulisminket teszek fel vörös rúzzsal, mindig natúr vagyok, de néha szeretek extrázni ha van valami esemény.
Más se szereti a barátnőjén a sminket? vagy más is balhézik emiatt?
Exem volt hasonlo.mindig legyek ronda ne mosolyogjak nehogy megtetszek egy haverjának is.
Aztan volt egy alkalmi meloja messzebb nekem ő nagyon hianyzott addig ő bekebetegedett a féltékenységbe es mire végre hazajött en a nyakába ugrottam volna örömömben, elmentünk kajálni es ott nyilvános helyen kezdett alázni egy enyhe rozsaszin labello miatt!!!ott bőgtem el magam csendben, hogy ezt nem hiszem el, hogy én szeretet helyett folyamat csak ezt kapom.
Azota egy tenyeres talpas disznoval jár, es nem emlékszik ezekre hogy velem miket művelt. Csak arra, hogy szerinte én r.banc vagyok es de jo hogy vége. Espedig ő csajozott es keresett mást nem én...
Azért az én barátom ilyen dúrvulásig nem menne soha. csak ez olyan apróság hogy ilyenen veszekedjünk.
És nem érti meg hogy nekem ez kell az önbizalmamhoz, én nem szeretem magam smink nélkül, hiába hogy ő mit mond
Nem voltak olyan barátnőim, akik túlzásba vitték volna a sminkelést és egyikőnknek sem hiányzott a dolog.
Azt nem mondom biztosra, hogy zavarna, de szerintem felesleges túltolni a sminkelést. Az a mennyiség, ami rajtad szokott lenni, az valószínűleg rendben van.
Szamomra nem oke, ha a baratom barmilyen szinten is beleszol
Olyan dolgokba, amikhez alapjaraton nem sok koze van.
Ilyen pl. a smink.
Az en exem pl eloszor azt tiltotta meg, hogy edzoterembe menjek (mert en csak flortolni akarok az ott edzo fiukkal, edzokkel).
Akkor futni jartam el. Azt is betiltotta, mert allitasa szerint en biztos szemezek az ott futokkal, flortolni, ismerkedni akarok.
Akkor elkezdtem otthon a szobamban tornazni.
Egy ido utan az is zavarta, allotasa szerint: en keszulok a nyarra, hogy a bikini bodymmal hoditsak, meg hogy vegig lejtsek a strandon, mutogassam magam stb.
Na pl. nekem itt lett elegem.
Nem mondom azt, hogy a te baratod is extrem eset, de az a tapasztalatom, hogy nincs atmenet a normalis es a betegesen feltekeny kozott, inkabb csak leplezni tudjak a dolgot eleinte.
Ne legyen igazam.
Nem tetszik neki akkor keressen mást
Mikor megismert is sminkeltél gondolom
Nem értem ezt a ffi hisztit
Nekem erről az a véleményem hogy az a férfi aki nem viseli el a barátnőjén a sminket, és ezen nyavalyog, az még agyilag gyerek.
A barátnőm szokott sminkelni és soha nem kötnék bele, ha ő ettől jobban érzi magát csinálja bátran, különben meg van némi szépérzékem és az igényes sminkre nem is tudnám azt mondani hogy rossz. Persze ha valaki ízléstelenül sminkel az nem tetszik de őszintén szólva kevés ilyen csaj van, és úgyse jönnek össze velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!