Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan férfi akit zavar ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi akit zavar ha a barátnője sminkel? A barátom nagyon nem szereti, szerinte szép vagyok anélkül is, de nem érti meg hogy nekem kell a smink hogy jól érezzem magam a bőrömben

Figyelt kérdés

Gyakran megy ezen a vita hogy én még kb a boltba is kisminkelek. De egyáltalán nem egy bulisminket teszek fel vörös rúzzsal, mindig natúr vagyok, de néha szeretek extrázni ha van valami esemény.

Más se szereti a barátnőjén a sminket? vagy más is balhézik emiatt?

2020. dec. 28. 20:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
80%

le írom az én véleményemet is ha lehet...

én pl csak ezt a nagyon sok sminket nem szeretem

de pl sokkal jobban tetszik smink nélkül nagyon szép és tiszta arca van (szexnél is csak smink nélkül... nem tom ez mennyire fura vagy egyedi eset...) 2-es nem tom hogy van aki ennyire durva de minden esetre én nem ezért csinálom... de pl az engem is furcsálna ha csak a kisboltba kellene le menni... ez már extrém eset a csaj részéről is szerintem...

de ha van egy esemény akkor teljesen rendben van de akkor se az a 2kg vakolat az már alapból ízléstelen... hozzá teszem a munkája miatt sokszor van rajta smink sokszor látom hogy kiveri az arcát és a nyakát ezért sem szeretem ezt a rétegesebb nagyobb sminket...

nem tom a te esetedben az önbizalom le építésről van szó minden esetre nálam nem lehet nehéz lesz elhinni itt sokaknak... de én elsőre is megmondtam neki hogy bezony nekem vannak dolgaim amikből nem engedek (más téma nem a smink...) ha az értékrendünk annyira különbözik akkor inkább hagyjunk a dolgot! én nem marasztalok senkit sem mert nem egy hús testet akarok szeretni akinek közben teljesen más vágyai vannak...

úgy gondolom az ember változik egy bizonyos szintig azaz tud süllyedni és felemelkedni

ha te neked annyira gyenge az önbizalmad hogy csak sminkkel abszolúte csak is sminkkel akkor szerintem nálad is gondok vannak és a párkapcsolatotokban is... beszélgessetek el erről hogy mi lehet az igazi probléma...

az én barátnőm is önbizalom hiányos és önértékelési problémákkal küzdött pedig aztán gyönyörű emiatt 1-2 ember rossz hatással is volt rá... amióta velem van nincs ilyen problémái... ":DD (ez most creepyn hangzott de így van) ja igen hozzáteszem az anyja és a nővére is azt mondta hogy milyen jó hatással voltam rá... :/ akkor gondolom ez igaz...

2020. dec. 28. 23:28
 12/14 A kérdező kommentje:

Azért nem úgy kell elképzelni hogy egy báli sminket teszek fel a boltba. Max egy kis szempillasaspirál. Meg hétköznap is meghuzom a szemöldökömet mert nekem csak halvány mintha nem is lenne szemöldököm van, szinte nem is látszik. Kis szempillaspirál, enyhe alapozó meg kis pirosító. Már ettőé jobban értem magam.

Ritkán huzom ki a szemem

2020. dec. 29. 08:53
 13/14 anonim ***** válasza:
54%

Én példaul szeretném.A barátnőm nemigen,ritkán szokott,sajnos.

Persze én sem az agyonfestettre gondolok,hanem valami szolídra.

Mostanában viszont kezd alakulni a dolog.Persze nem kőveteltem,csak néha megjegyeztem,hogy nekem tetszene,ha egy kicsit sminkelne többször is.

2020. dec. 29. 09:38
 14/14 anonim ***** válasza:
36%

Párom sem szereti - bár nekem nincs szükségem rá, szerencsére, lényegében max egy korrektor kell időnként -, és megértem.

Engem is irritál a bőrömön a festék, rúzs, bármilyen kevés is.

2020. dec. 29. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!