Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen munka rendbe " teszitek" be a sportolást?
Figyelt kérdés
Nekem párom általában heti 4 5 napot dolgozik este 7 fél8ig kB. Egy napja van akkor 6ig és a vasárnapja szabad.
Ti ilyen napirendbe be illesztenétek a sportot még ha csak 20perc is?
2021. ápr. 8. 21:15
1/13 anonim 

válasza:

20 percet akárhová. De munka elé inkább, abban hiszek. Én például futni szeretek, napi 2x tervezem. Arra gondoltam, úgy fogok jobb időben munkába járni illetve hazajönni, mert csak 2,5 km :) Az még pont kellemes.
2/13 anonim 

válasza:

Én 5 napot dolgozom 40 órában, ha hétköznap ha nem esik, akkor ebédidőben egy óra séta, emellett havi 4-6 túra (15-30 km között).
20 percet reggel és este is be tud iktatni szerintem, amelyiket jobban szereti a bioritmusa. Én este aktívabb vagyok, de van aki inkább előbb felkel és munka előtt mozog egy kicsit.
3/13 anonim 

válasza:

Akárhova. Mivel most itthoni tréningeket csinálok csak, tulajdonképpen bármikor. Home office-ban vagyok 10-16:30 közötti munkaidővel. Igen, ez szerencse hogy nem nyolc óra, így reggel is belefér és este is. De reggel jobban szeretem csinálni, munka előtt nagyon jó.
4/13 anonim 

válasza:

Nálunk munkahelyem mellett van 3 kinti edzőpark is. Így én azt tervezem, hogy munka után egyből, vagy ha jobb idő lesz, akkor előtte kimegyek trx-ezni. Zuhanyzó van, szóval elég kényelmes. De ha ez nem lenne, akkor munka előtt mennék el, vagy tornáznék otthon. Ez utóbbit csinálom most is, amíg nincs reggelente 7-8 fok. Azt tapasztalataim alapján már bírom kint.
5/13 A kérdező kommentje:
Mert ő nem illeszti be sehova. Nincs rá ideje azt mondja. Pedig nincs az hogy rá szakad teljes egészében még az otthoni teendők is..hogy hazajon és még azt is meg kell csinálni
2021. ápr. 8. 22:57
6/13 anonim 

válasza:

Heti 40 órában dolgozom, férjem, kisgyerekem van.
Én az estére esküszöm, minden nap 8-kor kezdem, 60 perc. Addig a férjem letusol, olvas, játszik.
10 körül jövök ki a fürdőszobából, utána szexelünk. Másnap 6-kor kelünk.
7/13 anonim 

válasza:

Én esti edző vagyok, heti 5x. 20 perc bele kell férjen, akár reggel is.
8/13 anonim 

válasza:

Én mindig munka után edzek. Most h nincsenek nyitva a termek így nehezebb megoldani, de azért heti 3-4x rászánom magam 5-10km kocogásra, mikor kezd sötétedni, hétvégén meg valami terepfutás. Meg néha 1-1 kondipark, plusz itthon fekvőtámaszozás, planking stb, futás után.
9/13 anonim 

válasza:

Jaj itt mindenki milyen kis tokeletes... ha addig dolgoznatok reggeltol mint a kerdesben szereplo, nektek se lenne kedvetek meg edzeni.
10/13 anonim 

válasza:

Nem tökéletes vagyok, hanem imádok mozogni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!