Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak addig kell valaki amíg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak addig kell valaki amíg meg nem kapom?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy tetszik egy fiú, azt érzem hogy vele akarok lenni stbstb.

Aztán eljön az együtt töltött éjszaka, megtörténik a szex és utána már nem érdekel.

Folyamatosan így vagyok ezzel, bármennyire is azt érzem hogy na, vele lehetne komolyabb is.

Utánna már valahogy nem érdekelnek.. És nem direkt csinálom, szeretnék ezen változtatni mert sajnos jó pár embert bántottam már meg ezzel. :(. Csak addig kell míg meg nem kapom..

2021. ápr. 7. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnak kielégíteni rendesen ?
2021. ápr. 7. 19:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem lehet jo a szex
2021. ápr. 7. 20:06
 3/5 A kérdező kommentje:

De pont ez az hogy jó..nagyon jó, de aztán ennyi

Ezt elfelejtettem beleírni.

2021. ápr. 7. 20:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudod mi a jo meg nagyon jo
2021. ápr. 7. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:
38%
gyerek kori probléma mentálisan beteg vagy , azt gondolom tudod. Szakorvos segítségére lenne szükséged.
2021. ápr. 7. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!