Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azt kezelni ha a párom kitér, vagy nem válaszol számára kínos kérdésekre?
Például, ha meg kérdezem tőle, hogy miért nem megyünk ténylegesen kirándulni, miért csak a környékre járunk ki sétálni, sose mondd rá választ hanem témát vált, vagy csendben marad és semmit se mondd rá. Én meg nem teszem fel még egyszer a kérdést csak mert nem válaszol, csak nem értem hogy most mi van miért nem válaszol amit feltettem neki kérdést miért játsza hogy meg se hallotta.
Ti mit tesztek ha veletek ilyen a párotok vagy hogyan kezelitek vagy miért teheti ezt valaki a másikkal?
Juj, ez ismerős!
Én olyankor pár mp csend után visszakérdezek, hogy "Hallottad,amit kérdeztem?" Akkor már nem tudja magát süketnek tettetni.
11-es válaszoló és te ezt hogyan kezeled?
Vagy hogyan oldod meg hogy ne legyen ilyen?
Amúgy meg tényleg nem értem mi baja lenne ha el mennénk más városba kirándulni ha a benzín a baja kérjen bele tőlem. És 2évente át megy a mászaki vizsgán a kocsija szóval azt se mondhatja hogy rossz.
És az anyukájával él szóval, csak nem lehet annyira vészes neki az anyagi helyzete.
#12 Lehet, hogy az anyja nem engedi el messzebbre kocsival. Én már külön laktam az egyetem végén a barátommal, amikor anyum még mindig azt magyarázta, hogy jobb lenne Miskolctapolcára busszal menni, vagy levisznek ők, ne a barátom vezessen.
Az övék volt a kocsi, nem akartam balhét, inkább lementünk busszal aztán lett saját kocsink és azóta nem mernek beleszólni.
Nem az autó itt a probléma, hanem, hogy egyszerűen nem derül ki,hogy mit gondol, vagy gondol-e egyátalán valamit?
Bírtam egy pár évig, de véges dolog.
Én találjam ki, hogy miről hallgat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!