Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok a barátnőtökkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a barátnőtökkel ha nem szeretne soha gyereket? Hogy mondjam el neki, hogy nem szeretnék szülni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 7 éve vagyunk együtt a párommal, én 26 éves vagyok a párom 33. Egy ideje felmerült benne, hogy szeretne gyereket. Nos, én egyáltalán nem érzem azt, hogy bármikor is szeretnék gyereket, nem érzek magamban anyai ösztönt (bár tudom, hogy ezt nem is ilyenkor kell érezni) és bármennyire ronda dolog ilyen mondani, de egyszerűen borzongok a pici gyerekektől. Nem szeretem a sírást és brutális módon türelmetlen vagyok velük szemben. A páromnak ezt nem tudom, hogyan mondjam el, ugyanis többször szóba került, hogy én “nem szeretem” a gyerekeket, de neki csak annyi a válasza, hogy a sajátomat úgyis másként fogom látni.

Tudom, hogy véges lehet emiatt a kapcsolatom, de én nem szeretnék magamnak egyáltalán gyereket. Sem anyagi sem párkapcsolati problémánk nincs, tényleg szuper minden és nem ez az ok, hogy nem szeretnék gyermeket, hanem az, hogy a szívem legmélyén sem érzem azt, hogy édesanya szeretnék lenni. Ti voltatok már ilyen helyzetben? Mit tegyek?

2021. ápr. 6. 23:11
1 2 3
 11/29 Savlekotő ***** válasza:
100%
Akkor őszintén közöld vele mert a hitegetés gáz,33 nem lesz fiatalabb,erőszakkal meg nem csinálhat fel,biztos hogy köztetek minden szupi ha a legfontosabban is hazudni kell,nem egy formán gondolkoztok,meg rá erőlteti a gyereket a másikra. Szakítsatok.. első randin közölni kéne megsprólnátok ezt..
2021. ápr. 7. 03:25
 12/29 anonim ***** válasza:
4%

Ha egészségügyi ok miatt nem akarna gyereket, akkor nem. Vannak olyan örökletes betegségek, amiket nem akarunk továbbadni, ez érthető.

De ha azért nem akarna, mert egy önző, önimádó, egoista, akinek csak a saját kényelme a fontos, akkor páros lábbal rúgnám ki. Az ilyet semmiféleképpen nem szeretném társnak.

2021. ápr. 7. 06:16
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Már réges régen meg kellett volna ezt beszélned vele. Ő egyértelmű, hogy akar, te nem, és nem vagy vele őszinte, ez baromira nem oké. Akkor még sincs minden rendben, ha nem mered ezt vele megbeszélni. Mondd el, ne vedd el tőle az esélyét, hogy fiatal apuka legyen, ez baromira szemét dolog.
2021. ápr. 7. 06:42
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

A védelmembe kell vennem a kérdezőt. Oké, hogy az elején illik tisztázni, ez tényleg így van, de 19 évesen többnyire az emberek még nem gondolkoznak a gyerek témán.

Most viszont igen, meg kellene beszélni. Úgy mondd el neki kérdező, ahogy ide leírtad.

2021. ápr. 7. 07:38
 15/29 anonim ***** válasza:
91%
12. Idióta vagy. Ennyi erővel aki gyereket vállal az is önző. Ha te akarsz, te vágysz rá, neked kell a gyerek, te is önzésből akarod, mert a saját vàgyaidat valósítod meg.
2021. ápr. 7. 08:42
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
A franc se tudja. Mi 15 éve vagyunk házasok, az elején megbeszéltük, hogy egyikünk se szeretne gyereket. Ez azóta is változatlan. De mivel szeretem a feleségem és fontosabb mint egy ismeretlen gyerek, így eszem ágában sincs elhagyni azért mert én szeretnék gyereket ő meg nem. Nekem ő a világ közepe és ő a legfontosabb. Nem hagynám el azert, hogy egy nőnek csináljak egy kölköt és elmondhassam, hogy van egy gyerekem. Nem éri meg.
2021. ápr. 7. 10:19
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
12 egy barom. :D nem mindenkinek az az álmai netovábbja, hogy ösztönlény módjára pottyantsa a porontyokat, vannak sokan akiknek vannak céljaik és élvezik az életet.
2021. ápr. 7. 10:20
 18/29 A kérdező kommentje:

Én próbáltam már neki többször is jelezni, hogy nem akarok gyereket. Volt olyan, hogy konkrétan odaszóltam, hogy egyáltalán soha nem szeretnék. Neki erre csak annyi a válasza, hogy ez majd változni fog... nagyon nyugodtan fogadja és ő még mindig abban a hitben él, hogy egyszer lesz, pedig többször lett mondva, hogy nem akarok. Én szintén kiskorom óta tudom, hogy nem akarok gyereket, nem önzőségből, nem kényelmességként, hanem azért mert egyszerűen képtelen lennék lelkileg egy gyereket felnevelni. Egyszerűen nem szeretem se a sírást sem semmit.

A barátnőim is azt mondták, hogy nagyon hülyén gondolkozok ebben a témában mert egy gyerek az kell. Viszont én azt tartom, hogy ameddig szívemből nem jön addig biztosan nem, márpedig én tudatosan nem szeretnék sem 10 év múlva sem most.

2021. ápr. 7. 11:36
 19/29 anonim ***** válasza:
84%
Már bocs kérdező, de a "jelezted neki", meg "odaszólok" az mégis hol normális megbeszélés? Ülj le vele, mondd, hogy szeretnél megbeszélni vele egy komoly dolgot és mondd el neki, hogy te soha nem fogsz szülni és ez nem is fog megváltozni, döntse el, hogy együtt tud-e ezzel élni vagy akkor szakítsatok. Ezt így kell csinálni, nem jelezgetni meg morse-t küldeni neki. Tudatosítsd kicsit egyértelműbben, mert ez mismásolás amit csinálsz.
2021. ápr. 7. 11:44
 20/29 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nagyon is jól teszed, hogy nem vállalsz gyereket, ha tényleg úgy érzed, hogy nem lennél rá alkalmas. Bárcsak többen lennének, akik felismernék a saját határaikat, vágyaikat, és nem a társadalmi megfelelés nyomásának engedelmeskednének.

Azonban a párod szemmel láthatóan nem veszi komolyan az álláspontodat, szóval nincs más hátra, mint leültetni és elmondani neki nyomatékosítva, hogy nálad ez nem egy múló állapot, hanem te komolyan gyerek nélkül képzeled el az életed, és neki mérlegelnie kell, hogy ezt képes-e elfogadni vagy sem. A célozgatás, meg az odavetett mondatok nem komolyan vehetőek.

2021. ápr. 7. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!