Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi nőgyűlölő kérdés az oldalon? Kiktől ered ez, vagy ugyan az az ember írja ki őket?
4- van még egy, a kopasz hapsi, aki szerint a nőknek nem kellenek a kopasz férfiak és állandóan ezzel kapcsolatban ír ki kérdést.
Egy régebbi kedvencem az volt, hogy szerinte törvénybe kellene iktatni, hogy minden férfi borotválja kopaszra a fejét, hogy a természetesen kopaszodókat ne érje hátrányos megkülönböztetés az ismerkedésnél 😂
Egyszerű a képlet. Csúnya/csóró a pasi -> sok nő visszautasítja -> elkezdi őket utálni. Pedig inkább a genetikáját kéne utálnia, vagy azt, hogy nem képes jó munkát találni, a nőknek ehhez semmi köze.
Amúgy az az érdekes, hogy a csúnya nőkkel is kutyául bánnak a férfiak, mégis kevesebb a férfigyűlölő. Ennek az az oka, hogy a nők érzőbb lények, kevésbé hajlamosak a bosszúvágyra, gyűlöletre. Ezért több itt a nőgyűlölő(valójában csak nőre vágyó, de nem megkapó) kérdés.
Kérdések 90%-ban nő szid nőt.
Anyóst, sógornőt, anyát, húgot s nővért.
#21 olyat is láttam már hogy tiltsák be a sminkelést mert ezzel jogtalan előnyt szerzünk, mivel szebbnek láttatjuk vele magunkat mint amilyen rondá vagyunk, és így sikerül magasabb ligában eladnunk magunkat, miközben az alsókhoz valóak vagyunk valójában 😂😂😂😂
Eszméletlen kreatívak ha az önsajnálatban dagonyázásról van szó, ha ezeket az energiákat a saját maguk fejlesztésébe tolnák, hegyeket mozgatnának meg vele!
Neee ez a kopaszos zseniális:D
Én a férfi többletes két kérdésén szakadtam mostanában:
- A kormány miért nem tiltja be a randi appokat, hogy a nőknek alacsonyabb igényei legyenek, és a csúnya férfiak is találjanak maguknak szép nőt?
- A családbarát kormány hogy engedheti meg, hogy a férfitöbbletes országba tömegével jöjjenek ukrán férfiak dolgozni?
Amiért haragudni lehet itt a hölgyekre, az a kettősmérce.
Aki nem hiszi , tegyen egy próbát.
Pl: Írja le: a párom szereti az anyját, hetente-két hetente látogatja.
Mi az első kérdés? Nő vagy férfi vagy....
Mert egy férfinek 23 évesen kötelessége , házzal autóval rendelkeznie, s azon felül utálnia a szüleit. Elsősorban az összes nő rokonát. Ellenben egy nő, még 30 évesen is jogosan élősködik otthon.
Tedd fel azt a kérdést ,hogy megcsaltam a párom.. . Ne írj nemet.
-ha nő vagy , jogidbsn áll kuurvának lenned.
-ha férfi , akkor egy féreg vagy.
Még egyszer mondom, aki nem hiszi , tegyen itt próbát.
Jajj kifelejtettem még valakit!
Az otthonülőst!
Neki az a mániája, hogy azért nincs nője, mert minden nő #traveladdict. Ő nem érti, hogy mi a jó az utazásban, szerinte az egy felesleges pénzkidobás, mikor otthon is ülhet az udvaron, és néha elsétálhat a közeli erdőbe.
Jajj és ott van még a társasozós.
Őt felháborítja, hogy nem kell a nőknek, csak mert nem néz ki jól, pedig csodálatos a személyisége, és vele lehet még társasozni, meg röplabdázni is, amit sok pasival nem lehet (wtf), úgyhogy egy igazi főnyeremény. Miután ezeket leírta, a neki nem tetsző kommentekre undorító ontó stílusban reagált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!