Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi nőgyűlölő itt az oldalon?
Párszor csúnyán elbántak velük és azt hiszik ez már indok,hogy az összes nőt lenézhetik.
Pedig csak a többségük érdemli meg a szöveget.
Megkérnélek valamire!!!
Kérlek NE általánosíts!!! Nem mindenki gyűlöli a nőket.. Én például nem!!
Hisz náluk van az összes p* nci *-* :D
Pontosan azért, mert a sok csalódott ember feljár ide, ahol névtelenül kiadhatják a dühüket. Mivel sokan vannak, így még fel is spanolják egymást alkalomról alkalomra.
Arról viszont fogalmam sincs, hogy miért jó ez nekik. Úgy értem, mi a jó abban, hogy az ellenkező nemre úgy tekintenek, mint valami ellenséges, gonosz fajra?
Igen, irigyek vagyunk, mert senki nem jön össze velünk és az első válaszolónak is igaza van.
De általában ezek a dolgok csak a mentálisan nem teljesen ép emberekre jellemzőek. Normális egészséges emberek nem így gondolkodnak, szerintem legalábbis.
Négerekről inkább ne is beszéljünk, hogy mit művelnek itt a városban...
miért hol élsz te ?
és mit művelnek ?
elszedik a fehér nőket mi ?
nem a nőket kéne támadni azért mert az ilyen négerező hópihékbe egy csepp udvariasság kedvesség nem szorult..
meg akkora lúzerek hogy egy nőt nem tudnak összehozni.. magunka.. ezért másokat támadnak sőt egy egész rasszt..
azért mert ők bénák és pár értelmes csaj inkább elküldte őket.. az még nem jelenti azt hogy minden nő a négerekre lenne ráállva csak ti vagytok a bénák (négerező nőgyűlölő fiúcskák)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!