Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem ebben a helyzetben?
Sziasztok! Nos, a problémám, hogy 3 éve vagyunk együtt a párommal és úgy érzem, a haverjai fontosabbak, mint én. Persze nem kell eldobni egy kapcsolat miatt a barátokat, a gáz az, hogy velem nem hajlandó programokat csinálni, mert olyankor fontosabb a pihenés, de a haverjai ha kitalálják, hogy kimennek az erdőbe bográcsozni, oda megy velük. Itt a hosszú hétvége, mondtam, hogy menjünk el sétálni a közeli parkba, térre, de nem. Most éppen megint a haverjaival van és tölti az idejét, holnap pedig megy velük az erdőbe bográcsozni. Nem lakunk együtt, de ahelyett, hogy végre együtt tölthetnének a 4 napot, mert egyikünknek sem kell dolgozni, ő minden nap minimum 1-2 órát a haverjaival van. Egy haverja kb. 10 perc sétára lakik tőle és egyik hétvégén is írt neki, hogy pár haver összeült, menjen át ő is. Persze ő ugrott azonnal, kérdeztem, hogy nem nézzük végig a filmet, s nem töltjük el kettesben az estét (arról volt szó, hogy aznap este megnézünk egy filmet és iszogatunk, beszélgetünk)? Ő erre azt felelte, hogy most hívta a haverja, de nézzem csak végig, nem baj, ha a gép bekapcsolva marad, aztán feküdjek le nyugodtan aludni, nemsokára jön. Így a filmet végignéztem, majd lefeküdtem aludni.
Tanácsolták már, hogy ha valami bánt, zavar, mondjam ki. Én ezt ki is mondtam neki, hogy túl sok időt tölt a haverjaival, engem miattuk elhanyagol, de egyik fülén be, másikon ki. Mit tehetnék még?
#10, mi durván 25 km-re lakunk egymástól, így ha eljövök, hogy találkozzunk, én itt senkit nem ismerek, itt nincsenek barátnőim. Egyébként sajnos a tömegközlekedés is gyér, jogsija egyikünknek sincs, hogy akkor jövök, amikor akarok/ráér. Tömegközlekedéshez vagyok kötve, így eljövök, hogy találkozzunk, de pl. az utolsó buszom 18 órakor jön, ha azzal nem jövök hozzá, akkor már nem is tudok. Próbáltam olyan hétvégét szervezni, hogy nem jöttem, legyen a haverjaival, majd mikor legközelebb jöttem, ismét elment velük, akkor festették az egyikük szobáját és ehhez 5 ember kellett, hogy 1 szobát fessenek.
Köszönöm a tanácsod egyébként! :)
Teljesen megértelek, nálunk is hasonló a helyzet.
Én már annyit veszekedtem, hogy belefáradtam. Próbálom nélküle jól érzeni magamat, ilyenkor direkt nem keresem, vagy ha neki jó az idő, akkor én mondom, hogy már mást terveztem. Kíváncsi vagyok, hogy leesik-e neki a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!