Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon össze vesztünk a párommal?
4 éve vagyunk együtt. Sajnos nem tudunk meg külön költözni, de már nagyon vagyunk rá. (20 évesek vagyunk.) ezért ide költözött hozzánk. Anyával meg a húgommal élünk. Régebben nagyon jól kijottek ezért nem gondoltam hogy köztük baj lesz. Csak anyámnak lett egy pasija aki teljesen megváltoztatta. Folyamatosan ki van miatta, meg róla beszél. A páromnak is túl sok mindent el mond. Többnyire azt is hogy a pasija féltékeny az én paromra és az miatt nem akar jönni mert ide költözött. Ezt meg tudta a párom és nagyon rosszil érezte magát. Meg már anyámbol is elege lett, azt mondra nem bírja ezt az élet vitelt amibe van. Nagyon sok feszültség volt köztünk az utóbbi 2-3 hétben. Eltavolodtunk, és tiszta ideg bajos lett. Azt mondra rengeteg elfojtott érzelem van benne ő ezt nem bírja. De velem akar lenni. Én is szomorú vagyok mert anyával megváltozott a kapcsolatunk. Úgy össze vesztünk hogy mondtam neki hogy miért van itt még mindig allandoan veszekszünk ez miatt ennyit nem ér. Meg se értettuk egymást sajnis csak azt hajtogatta hogy el se tudom képzelni mit érez. Hogy ő nem az anyámmal akár élni, hanem velem. A közös jövőnket akarja alakítani. Es mar elege van.
Nem tudom mit csinaljak már tényleg sok volt ez ami történt.

Anyáddal ne törődj ebben a kérdésben, ha költöztök, akkor simán megmondod neki, hogy annyiból könnyebb lesz mindenkinek, hogy ő sem kerül két tűz közé a pasija és közted, és ha szakítanál a pároddal, akkor hazajössz. Senki nincs felkészülve a különköltözésre, de az együttélésre még kevésbé. Nem szeretnéd, ha az új párjával azért nem tudnál jóban lenni, mert úgy éreznéd, hogy keresztülhúzta a kapcsolatodat.
Nekem úgy tűnik, hogy mindenképpen jó lenne tisztázni, hogy külön tudtok-e költözni. Ha anyagilag belefér, akkor én kivennék akár csak egy szobát és odaköltöznék a pasimmal. Menjetek el sétálni valami olyan helyre, ahol nincs sok ember körülöttetek, akik odanéznek, ha mérgesebben szóltok egymáshoz és beszéljétek meg.
Akár az ő anyukájához is költözhettek.

Igaza van, bár én eleve oda sem költöznék a párom szülei nyakára. Minek?
Nem kell felnőttesdit játszani, ha nincsenek meg a körülmények hozzá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!