Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig várnál az összeköltözésre, mielőtt szakítanál? 30körüliektől kérdezem
Én azért megbeszélném vele a szakítás előtt.
De nagyon max 3-4 évet.
Ha a helyzet úgy adja, hogy össze tudnánk költözni olyan körülmények között, ahogy én szeretném, és egy átlagos kapcsolatról beszélünk, akkor olyan 2-3 évet max. De olyan esetben pl. akár többet is, ahol:
- a páromnak egy ideig még a szüleit kell ápolnia, és nem tud elköltözni a szüleitől (mert én meg szülővel nem vagyok hajlandó összeköltözni hosszabb távon)
- egy átlagos kapcsolatnál kevesebbet tudtunk találkozni egy hosszabb időszakban, nem ismerjük egymást annyira (távkapcsolat, nagyon eltérő munkarend miatti ritka találkozás kb. egy évig max - tovább nem bírnám -, ilyesmi)
2-3-4-5-6-7, ezer millió dolgon múlik/múlhat.
Van amikor könnyű, van amikor nem. Mindkét ember életszakaszán/élethelyzetén/anyagi/családi körülményein múlik.
Meg persze a közös akaratukon.
Jaa és attól hogy milyen régóta ismerik egymást, kapcsolatot mennyire érzik stabilnak.
Általános séma nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!