Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki beszélget az exével? Titeket Kit zavar, ha a jelenlegi párja beszélne az exével?
Én személy szerint nem beszélnék soha, ezért ex. És igen, engem zavarna. Zavar is, mivel a jelenlegi barátnőm néha beszél az exével. Mondtam neki, hogy mem örülök, de ha nagyon szeretne vele beszélni akkor okés, nem fogom megtiltani. Annyit kértem csak, hogy próbáljanak normális keretek között maradni, meg ha lehet akkor tájékoztasson, ha beszélnek.
Erre most történt, hogy nem szólt, csak láttam, hogy ott van a Messengerében. Ez adhat aggodalomra okot?
Arról az exről annyit, hogy elvileg nem volt semmi komoly, meg rövid ideig is tartott, csak jó fej az illető.
Egy exemmel beszélek csak, vele 9 éve nem vagyok együtt és a menyasszonnyával is jóban vagyok.
Most jelenleg azzal beszélgetek, akivel egyelőre komoly kapcsolat nem akart eddig összejönni. Sajnos szeretem, rá kellett jönnöm...
Nekem muszáj, hiszen született egy imádnivaló közös gyermekünk, egy csodálatos, most 5 éves kislány. Az ex házastársam volt 9 évig, és 20 éves korunktól (egyidősek vagyunk) kb 16 évig voltunk együtt. Kommunikációnk jónak mondható, már-már baráti,de persze meghúztam egy határt. Neki amúgy már van új párja, én jelenleg egyedülálló vagyok.
Pasi vagyok, 37 leszek nemsokára
Én beszélgetek az exemmel, barátok maradtunk.
Szerintem ezt nem lehet megtiltani, illetve elvárni se, hogy azt tegye, amit te szeretnél. Miért ne lenne hozzá joga? Ha ez probléma neked, akkor azt egy kapcsolat elején tisztázni kell.
Ha nem bízol benne ennyire, akkor ott gondok vannak.
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha vakakinek annyira bele akarunk szólni az életébe, hogy megszabnànk, kivel beszélgethet és találkozhat, az baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!