Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a jelenlegi párotok elmondaná, hogy amúgy elsőre nem is tetszettél úgy neki, mikor beszélgetni kezdtetek vagy meglátott képen? Ilyen semleges voltál.
Tudom, hogy a párom így volt velem, és ez kicsit sz@r...
De ha belegondolok, hogy az a személy, aki a legmélyebb nyomot hagyta bennem, és évek múltán sem tudom elfelejteni, és szikrázott a levegő köztünk... ahogy hozzámért, olyat senkivel sem éreztem soha... Na, hát mikor a neten először megláttam a képét, kb ezt gondoltam "végülis... egynek jó, majd meglátjuk." (Pláne, hogy a nagy db, fekete hajú, barna szemű, kreol bőrű pasik voltak az ideálom mindig... Ő pedig: szőkésbarna haj, normál alkat, hófehér bőr, zöld szemek...)
Mikor találkoztunk is, ránézésre "átlag srác, helyes, de semmi extra."
De kb félóra elteltével... Egymás szemébe néztünk, megcsókolt, és onnantól teljesen másnak láttam őt. 7 órás első randi, ami perceknek tűnt, amiről nem akartam hazamenni... Évek teltek el, de tisztán emlékszem (az a baj, hogy szerintem csak én...:'-( )
Lényeg, hogy ebből kiindulva, szerintem ez nem döntő...
Velem az első párom azért jött össze mert sok filmem volt, s szerette volna megnézni az összeset. S ez halál komoly.
4 éves kapcsolat kerekedett belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!