Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a jelenlegi párotok elmondaná, hogy amúgy elsőre nem is tetszettél úgy neki, mikor beszélgetni kezdtetek vagy meglátott képen? Ilyen semleges voltál.
Köszönöm a válaszokat!
Velem ez volt..oké,ez eddig nem is rossz,elfogadom,hogy nem vagyok 'húúú azta de jó nő',de az rosszul esett,hogy 2 barátnőmet is szépnek nevezte..:') (Közös képet látott fb-n,a két barátnőmről,meg meséltem róluk.)
tegnap 23:22 ugyanezt érzem..
és kib@szottul kibuktam..szánalom..
Igen,én is gondoltam ilyenre..de nem szánalomból van velem,szerintem megszeretett..csak mégis elég rossz érzés,nekem még ilyet nem mondtak.:(
Volt már velem bunkó,akivel jártam,de ennyire még bátran mondhatom,hogy SOHA.
Senki nem tudná szerintem elhinni,mennyire rosszul esett..
Jah ha no vagy, az mar mas!!
Ott azert illik mondani a parodnak hogy ez neked rosszul esik! Vagy ha ezt csinalja azert dicserjen meg teged is tobbszor.
Megszokott dicsérni..de az nagyon rosszul esett:(
Nagyon sokszor jár az eszemben,hogy soha nem tudok olyan jó lenni,mint a bnőim külsőre..:\ Pedig,nem tehetek róla,hogy eléggé különbözőek vagyunk..(Én magas és kicsit idősebbnek látszom,míg ők alacsonyak és aranyosak,de kicsit kislányosak)
Örülök,ha megszeretett,de nagyon fájt ..
jaj ne puhánykodjunk már.. a múlton akadsz ki?
5 évig fel sem tűnt a mostani párom létezése, pedig közös emelten volt az osztálytermünk... én se tűntem fel neki egészen addig, amíg észre nem vett egy "hülye fejű" srácot.. ez voltam én:D
és ez már több mint 2 éve volt, és együtt vagyunk jóban-rosszban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!