Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti 1 szex az kevés?
Figyelt kérdés
24 éves lány vagyok. 5 éve élek párkapcsolatban. Ritkán találkozunk a párommal, általában csak hétvégén meg néha hétközben 1-1 napot. Mindketten tanulunk még nem élünk együtt. Én úgy érzem szeret engem , de valami zavar nagyon, mégpedig az hogy nagyon ritkán akar szexelni. Amikor szexelünk akkor minden jó tehát nincsenek magával a szexxel problémák , csak a számával. Hétvégén általában 1x szoktunk de van olyan hétvége hogy egyáltalán nem. Én híztam egy pár kg-ot de edzek szóval inkább amit felszedtem izom de kezdem azt érezni hogy lehet nem kíván már engem vagy nem tudom.. beszéltem már vele erről azt mondta hogy ez a velejárója annak hogy már nem friss a kapcsolatunk, de neki semmi baja velem , csak sokszor már este fáradt. Én viszont nagyon szeretek szexelni és nem azt kérném hogy egész nap , de nekem ez a heti 1 nagyon kevés. Ez normális vagy én problémázom túl?2021. ápr. 2. 00:32
21/23 anonim 

válasza:

20. Béres legény jól meg rakd a szeret: "Béres legény pakold tele a puncit "
Hopp, Juliska, hopp, Mariska, Sej, gyere vélem egy pár táncra : "Júli Mari gyertek egyet dugni !"
Elvesztettem zsebkendőmet, Szidott anyám érte. Annak, aki megtalálja, Csókot adok érte. " annak aki megtalálja bekapom tövig "
Kicsaptál a kenderbe, s ott hagytál egy pendelybe " kicsaptad a a nunimba ott hagytad a bugyimba "
22/23 A kérdező kommentje:
Igazából normális válaszokat jöttem olvasni de mindegy már megszokhattam volna hogy ez nem az az oldal 😃egyébként utolsó látom te sem unatkozol és élénk a fantáziád 😂
2021. ápr. 2. 11:44
23/23 anonim 

válasza:

A művészet erről szól , hogy mindenki azt láthasson benne amit szeretne .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!