Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kevés a szex ?

Figyelt kérdés

Nőként felvetodik hogy azért mert esetleg nem tetszel már a párodnak?

Nálunk is kevés a szex mindig azt mondja hogy azért mert már nem tetszek mert meghíztam, erre mondtam részben igen mert vékonyan csinos volt, részben a gondjaink miatt.

Elvben tudja hogy főleg a teste az ok de mégse akar fogyni, csak " ideig óráig csinálgat vlmi diétát"

Kevés a szex mégse tesz érte, de szóvá teszi, mi értelme?

2021. márc. 18. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Most ki hízott? Nem igazán vannak egyeztetve az alanyok az állítmánnyal.
2021. márc. 18. 19:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se világos ki kivel van
2021. márc. 18. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha kevés a szex, akkor kevés a szex. Erre a kérdésre sajnos értelmesebb választ nem tudtam adni, pedig próbáltam megfejteni. :D
2021. márc. 18. 19:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat. Barátnőm szóva tette h nincs szex biztos azért mert hízott. Erre mondtam hogy részben ezért. De mégsem tesz igazán hogy fogyjon akkor, de szóvá tenni szóvá tudja de tenni nem tesz pedig tudja mit tehetne..
2021. márc. 18. 19:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hisztizni mindig könnyebb mint dolgozni. Meg am is ottvan a "ha szeretnél elfogadnál" kártya, amit bármikor belehet dobni ha épp téged kiván hibásnak beállitani. Jobb ha már most tőlem tudod h nem szereted :D
2021. márc. 18. 20:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hááát azért az is gáz, ha csak a külsejét szeret(t)ed. Bármikor hozhatja úgy az élet, hogy te nem hozod a formád. Szimpla kritika helyett, meg pláne dedós szex/szeretet megvonásos bünti helyett próbálj valami "asszertívebb", segítő kommunikációt. Sok ember menekül önsajnálatba, ha hanyagolják, kevés az, aki felveszi a kesztyűt, hogy csakazértis megmutassa. Míg ha tetszeni szeretne, mert nőnek/férfinek érzi magát a párja mellett, de nem fér bele a nadrágba, az már inkább motiváció.
2021. márc. 18. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem se szereted már. Ha nem extrém sokat hízott.

Inkább engedd el, hagy találjon valakit aki nem felületes.

2021. márc. 19. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!