Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy feleség beleszólhat abba, hogy kivel tegeződik össze a férje?
Figyelt kérdés
A feleségem leszidott, mert összetegeződtem az egyik új szomszéddal. Megkérdeztem, mi a baja a szomszédunkkal, hiszen soha nem beszélt vele két szót sem. Azt mondta, nem szimpatikus neki a szomszéd férfi arca, nem tetszik neki a férfi haja. Én nem az emberek arca alapján alakítok ki magamban véleményt róluk. Engem egy vállig lenőtt haj sem zavar. Az új szomszéd nekem igenis szimpatikus. Kedves, szerény, intelligens modorú férfi. Miért ne tegeződhetnék vele? Miért kell ebből akkora kázust csinálni? Én sem szólok bele, hogy ő kivel tegeződik. Pedig a fodrásznője meg a kozmetikusnője baromira ellenszenvesek, de én nem foglalkozom azzal, hogy ő most a két üresfejű cicababával tegeződik vagy nem.2021. ápr. 1. 00:28
11/13 anonim válasza:
Nincs joga ehhez de amúgy se. Ez olyan mintha megszabná hogy kivel állj szóba. Le kell tojni majd akkor ha látja hogy nem foglalkozol vele akkor feladja.
12/13 anonim válasza:
Nincs és ne is hagyjad neki, hogy ilyen szinten irányítson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!