Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha heti 2x-3x is veszekszem a feleségemmel?
Figyelt kérdés
2021. febr. 22. 06:25
2/13 anonim válasza:
Na és szex mennyi van? Az is megvan heti 2-3?
3/13 anonim válasza:
Attól függ, hogy min és mennyire kaptok össze, sikerül-e megbeszélni, és ezen kívül minden más rendben van-e. :?
5/13 anonim válasza:
Nekem nem baj, nálunk nincs veszekedés, párom nem mondta, hogy igénye volna rá. Feleséged mit gondol?
6/13 anonim válasza:
Ha neked vagy nektek nem baj, akkor nekünk sem 🤷♂️
7/13 anonim válasza:
Én egy ilyen kapcsolatnak hamar véget vetnék. Nincs szükségem az otthoni feszültségre. Beszéljétek meg, hogy ezen változtatni kell, vagy váljatok el. Persze csak ha téged zavar, hogy ennyit veszekedtek.
9/13 anonim válasza:
Pláne a gyereketeknek! Ilyen környezetbe felnőni. Necces!
10/13 anonim válasza:
Honnan tudjuk ennyiből? Ha mindketten heves természetűek vagyok, és nem marad a veszekedések után tüske bennetek, csak szimplán ilyenek vagytok, akkor nem baj. Ha azért veszekedtek ennyit mert minden idegesít már a másikban, akkor baj. Ha még nincs gyerek, de lesz, akkor ez a veszekedés sokszorozódni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!