Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már uralkodás?
Az, hogy szóvá teszem a páromnak (21N), hogy 1-2 olyan sráccal beszél, akivel nem csak a "szia mizu/hogy telik a napod" beszélgetések jönnek/jöttek fel és arra kérem, hogy ne folytassa ezekkel a személyekkel a kapcsolatot (rövid ismeretségről van szó), mert engem zavar és számomra nem esik jól, hogy sokszori kérés után se akar lépni az ügyben, az uralkodásnak számít?
A párom szerint én uralni akarom és megszabom kivel beszélhet. Elmagyaráztam neki, hogyha engem keresne meg más lány, hogy "ott legyen ha össze vagyok törve" akkor se fogadnám barátomnak és nem ragaszkodnék hozzájuk pár hét után ha nem muszáj, amúgy se megszabom kivel beszélhet csak szóvá teszem neki, hogy nekem rosszul esik.
Szerintetek jogosan kérem, hogy ne beszéljen olyan személlyel akit nem tartok egészségesnek a kapcsolatunkra nézve?
Ti mit tennétek?
6 éves kapcsolat, 23F, 21N

Nekem is sok férfi barátom van, de ezek régi barátok. Új barátok nálam se férnek bele...
Ez nem uralkodás, egyszerűen neked máshol vannak a határok.
N29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!