Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uralkodni akar rajtam vagy már nem szeret?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy a párom uralni akar engem, amit egyébként meg is mondott.Pár hónapja tudta meg azt konkrétan, hogy mennyire kötődök hozzá és függök tőle.Azóta átvette az irányítást,de úgy,hogy mindig neki legyen a kényelmes.Én elmondtam neki, hogy úgy érzem valami megváltozott a kapcsolatunkban az utóbbi időben,mire ő azzal a szöveggel jött, hogy egy éve folyamatosan az én elvárásaimnak akar megfelelni,hogy szeretne emlékeztetni arra,hogy ezt a kapcsolatot elsősorban én akartam, és hogy nekem milyen jogon esik rosszul,hogy ő lemond egy találkozót.(így is elég ritkán tudunk találkozni.)Az egész végén az jött ki,hogy én sírtam, ő pedig megbocsátott,de azt mondta,hogy a jövőben mi lesz,majd meglátjuk. Nem tudom, hogy mit tehetnék, mert nagyon szeretem és teljesen úgy érzem, hogy nélküle képtelen lennék az életre.Szükségem van rá...2014. szept. 25. 07:14
1/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? A fiú vagy vagy a lány?
3/7 anonim válasza:
Mert megteheti. Ő bunkón viselkedik, ezért te sírva kérsz bocsánatot.
4/7 anonim válasza:
Kihasználja,hogy megnyíltál előtte.Visszaél a helyzettel és mellette még tapló is.
5/7 A kérdező kommentje:
Sok a korkülönbség közöttünk és én vagyok a fiatalabbik, 25 éves vagyok az ő korát nem írom le, de szóval jóval több...( azért nem 70 éves,de sok).
2014. szept. 25. 18:37
6/7 anonim válasza:
Úgy néz ki, csak barátnőnek használ. Lépj ki a kapcsolatból, ha tudsz, ha nem akar egyenrangú félként kezelni. Egyáltalán bemutatott már az ő ismerősi körében? Ha nem, az elég nagy baj, az is csak azt mutatja, hogy csak "arra" kellesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Még ,,arra" sem kellhetek, mivel az nem történt meg közöttünk...
2014. szept. 26. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!