Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelkileg terrorizáló férfivel miért jó együtt élni?
Szerintem izgató lehet, ha a férfi ennyire domináns.
16/L
Nem értem a munkatársnőmet...Úgy csinál, mintha ez lenne a normális:(
Nem jöhet velünk 2-3 havonta egyszer névnapozni stb.
1.
Ezt komolyan gondolod?! Nekem visszataszító.
Hát nyilván ahhoz jól is kell kinéznie, hogy ez izgasson, de szerintem a nőnek a konyhában meg az ágyban van a helye, nem névnapi zsúrokon.
16/L
Az egesz mogott pszichologia van. Erdemes az agresszio formairol olvasgatni. Nem azert van a pasival a no, m szeret vele lenni, hanem m fugg tole erzelmileg. Ez egy beteges vonzodas. egy agressziv ferfi mellett a no szubmisszivva valik, az onertekelese, az onbizalma lecsokken es tudat alatt azt erzi, h az agresszor nelkul nem tud elni. Ez egy fuggosegi viszony. Az ilyen ferfitol a kapcsolat legelejen kell megvalni, kulonben fuggove valik tole a no es kesobb csak pszichologus segitsegevel sikerulhet. Lelkileg nagyone erosnek kell lenni ahhoz, h egy ilyen agresszortol meg tudjon valni az ember.
Sajnos hasonlo szemelyes tapasztalatom van, igy rengeteget olvastam es beszelgettem szakemberekkel errol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!