Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi az esélye annak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye annak, hogy később is boldog kapcsolatban éljünk?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt a párommal. Már a kapcsolat kezdetén előjött az a kérdés, hogy hány gyereket szeretnék. Én nem szeretnék egyet sem. Mondtam a páromnak, hogy sosem szerettem volna gyereket. Nem vágyok rá, mert az nem az én életem lenne, nekem nem való gyerek, és tönkre is tenne, ha lenne. Ő szeretne egyet. Ezért mondtam neki, hogy akkor lehet, hogy nem kellene folytatni. Ő azt mondta, hogy ne foglalkozzunk ezzel, mert az még messze van. Ő is és én is úgy kezdtünk el ismerkedni, hogy hosszútávú kapcsolatot kerestünk. Egyikünk sem keresne rövidtávú kapcsolatokat. Nagyon megszerettük egymást, és nagyon jól működik a kapcsolatunk. Nagyon boldogok vagyunk együtt, mással el sem tudnám képzelni az életemet. Az az egy probléma, hogy mindketten abban reménykedünk, hogy megváltozik a másik véleménye a gyerekvállalással kapcsolatban, amit nem hangoztatunk egymásnak. Én mástól hallottam, hogy azt mondta a párom, hogy bízik abban, hogy később szeretnék majd gyereket. Én pedig magamban szoktam mondogatni, hogy bárcsak azt gondolná, hogy mégsem vágyik gyerekre. Arra lennék kíváncsi, hogyha sokáig együtt lennénk, és ilyen jól működne a kapcsolat, akkor a párom keresne mást, akivel családot alapíthat, vagy inkább elfogadná, hogy nem lesz gyerekünk, és együtt maradnánk? Nyilván van esély mindkettőre, csak kíváncsi vagyok arra, hogy más került-e már ilyen szituációba, és arra, hogy hogyan döntöttek.

2021. márc. 30. 09:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
90%

Jajj kérdező, annyira örülök neki, hogy vannak még emberek a világon, akik így gondolkodnak, mint te. Sajnos, nagyon kevesen vagyunk, akik gondolkodásra használjuk az eszünket. Sokan ösztönből élnek, látszik is 😐

Egyébként pedig, csak mellékesen: 200 évvel ezelőtt 1 milliárd ember élt a Földön, 1960-ban 3 milliárd, ma pedig már 8 milliárdan vagyunk.

Vajon meddig lehet még terhelni a Földet azzal az önző felfogással, ahogy az emberek élnek? 🤔

2021. márc. 31. 10:01
 22/28 anonim ***** válasza:
88%
OOo kérdező, az ilyen 18asokhoz való véleménnyel nem szabad foglalkozni. Csak el kell olvasni és ordít a frusztráció😀😀 bár hogy szerinte én mitől rettegek, arra nem jöttem rá, de legalább jól megmondhatta. Gondolom most ül otthon és bólogat, hogy fuuu most jól megmondtam a sok önző majomnak, aki szerint nem csak gyerekkel lehet élni. Na de hogy ne menjünk messzire, itt a gyakorin is mennyi kérdést lehet olvasni olyan anyától, akik rettegnek segítséget kérni, és megosztani a gondolatot, hogy megbánták a gyerekvállalást. Érezték, hogy nem nekik való, de a külső nyomás, meg az olyan okosak, mint a fent említett kedves hozzászóló miatt bevállalták, és most mivel jobb bárkinek is? Szenved a nő, szenved a család szenved a gyerek. De persze... Szüljön ész nélkül mindenki
2021. márc. 31. 10:12
 23/28 A kérdező kommentje:
Igen, azt el is felejtettem leírni, hogy a Föld nem növekszik az emberekkel együtt. Nem mehet ez a végtelenségig. Ez egy plusz pont a gyerekmenteseknek, hogy nem gyorsítják ezt a folyamatot. :)
2021. márc. 31. 10:15
 24/28 A kérdező kommentje:
Igen, sokan megbánják, és azzal a gyereknek is ártanak sajnos.
2021. márc. 31. 10:16
 25/28 anonim ***** válasza:
37%
Persze, de ezt nme fogja fel az, aki szerint a fajfenntartás az élet értelme. Tényleg el kell engedni ezeket. Úgyis csak fújják a hülye szöveget
2021. márc. 31. 10:20
 26/28 anonim ***** válasza:
24%
Te nagyon okos aki használja az eszét! Olvasd már vissza magad! Én vagyok a frusztrált? Mi okom lenne rá? Itt bizonygatod magadnak, hogy a te gondolkodásod az igazi! Szerinted engem érdekel hogy neked vagy a kérdezőnek lesz-e gyereke??? A Föld lakossága meg nem az értelmes és civilizált lakosság túlszaporodása miatt növekszik. Mitől vagy te annyira okos? Csak kérdezem! A kétségbeesett nők túlnyomó része is a rossz párkapcsolati döntése miatt szívta meg, nem a gyerek végett. Pontosan te vagy a frusztrált, te akarod bizonygatni hogy mennyire jól döntöttél. Szerintem minimum 20 év választ el minket, de van az 25 is. A te problémád nem az enyém. Én anno jó családban nőttem fel, a párkapcsolataim is jók voltak. Én elhiszem h ma már nagyítóval kell keresni a párkapcsolatra alkalmas és életképes embereket. Ebben igazat adok. Abban is hogy ma már széthullott a világ, ez egy óriási mentális, szociális szemétdomb cukormázzal leöntve. Ha innen nézem, igazat adok.
2021. ápr. 2. 18:44
 27/28 anonim ***** válasza:
Hehe😀 sok boldogságot, puszi😀😀 azért nem kell agyvérzést kapni
2021. ápr. 2. 19:08
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi, néha idevetődök, de semmi idegrendszeri károsodást nem szenvedek! Mindenki a saját hajóját kormányozza.
2021. ápr. 3. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!