Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hazudott a párom. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudott a párom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Történt egy “kisebb” dolog amiben hazudott nekem. Már akkor tudtam, hogy hazudik de egy héten keresztül rágtam a fület, hogy mondja el. Ő mindig azt mondta nem hazudott, nem hazudik.

19 évesek vagyunk mindketten, féléve vagyunk együtt.

Tegnap ejjel utoljára felhoztam, feltettem neki a kérdést és bevallotta.

Miért csinálta ezt, pedig mar többször is sirtam neki emiatt? Szeretni elhiszem, hogy szeret. De nem bírom elfogadni, hogy nekem bárki is hazudjon, hiszen gyerekkorom óta úgy neveltek a szüleim, hogy soha ne hazudjak senkinek ha azt akarom hogy nekem se hazudjanak. Ez a legtöbb emberrel működött, de pont azzal aki az egyik azok közül akit a legjobban szeretek nem. Nagyon rossz érzés, azzal próbálta magat menteni hogy de ez csak füllentés volt. Akit érdekel hogy miben hazudott annak leírom privatban.

Koszonom a segitseget.

2021. márc. 29. 15:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

De miért nem mondod meg hogy miben hazudót ??

Csak nem tisztában vagy vele mégis hogy neki van igaza??

2021. márc. 29. 16:36
 12/13 anonim ***** válasza:
70%

19 évesek vagytok.

Gondolom hogy nem akkora hordereju hogy eltitkolt gyerek, fejetek felől eladott ház meg stb.

Tippelni gondoltam meg szabad.

Ugyan mit nem lehetne megbocsajtani egy 19 éves fiúnak ugy mégis.

Mekkora bűne lehet csórinak.

Meg amilyen vérmes vagy lassan nem is csodálom.látom magam előtt ahogy pislog megszeppenve mikor faggatod

2021. márc. 29. 16:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Téged így nevelték, őt még nem.

Egy egy dolog, de ha sokáig együtt maradnátok egyre több ilyen eltérés fog kiütközni.

2021. márc. 29. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!