Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott a párom. Mit tegyek?
Történt egy “kisebb” dolog amiben hazudott nekem. Már akkor tudtam, hogy hazudik de egy héten keresztül rágtam a fület, hogy mondja el. Ő mindig azt mondta nem hazudott, nem hazudik.
19 évesek vagyunk mindketten, féléve vagyunk együtt.
Tegnap ejjel utoljára felhoztam, feltettem neki a kérdést és bevallotta.
Miért csinálta ezt, pedig mar többször is sirtam neki emiatt? Szeretni elhiszem, hogy szeret. De nem bírom elfogadni, hogy nekem bárki is hazudjon, hiszen gyerekkorom óta úgy neveltek a szüleim, hogy soha ne hazudjak senkinek ha azt akarom hogy nekem se hazudjanak. Ez a legtöbb emberrel működött, de pont azzal aki az egyik azok közül akit a legjobban szeretek nem. Nagyon rossz érzés, azzal próbálta magat menteni hogy de ez csak füllentés volt. Akit érdekel hogy miben hazudott annak leírom privatban.
Koszonom a segitseget.
Mit tégy? Hát mondjuk nőj fel.
Lehet, hogy valójában most hazudott először, amikor azt állította, hogy hazudott. Csak azt akarta elérni, hogy leszállj róla.
(Az, hogy neked nem lehet hazudni (muhaha) egy szereptévesztés. A te szereptévesztésed, detektívkém.)
A párkapcsolatban szerintem nagyon fontos az őszinteség, bár ha tényleg csak apróság, és most először fordul elő, még megér egy megbocsátást.
Viszont ha rendszeressé válna, esetleg nagyobb hazugságai is lennének, nem bocsátanék meg.
Valszeg olyasmit hogy nem ette meg az utolso kocka csokit. Es megette😭😭
Hazudott a Gaz!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!