Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyell a párom!?
2 éve vagyunk együtt és abból fél éve lakunk együtt.
Kapcsolatunk elején sokszor voltunk egy társaságban a barátaival, de amióta össze költöztünk ő nélkülem akar menni.
Eleinte azt mondta, hogy a barátai nem akarják ,hogy menjek később bevallotta, hogy ő nem akarja, mert úgy nem tudja elengedni magát ha ott vagyok illetve nem tud kibeszélni.
Szerinte normális ha nélkülem bulizik a barátaival..
Azt hazudta, hogy csak az egyik barátja vitte a barátnőjét, később kiderült, hogy több lány is volt ott.
Most azt mondja, hogy a barátainak a barátai nem akarják, hogy ott legyek, mert előttem nem mernek úgy viselkedni, ahogy szoktak.

#9 Te valami ritka állatfaj lehetsz. Gondolom fordított esetben ha a nőt idegesítené, hogy mindenhova menni akar vele a palija, az teljesen rendben lenne, hisz nem hagy teret a barátnőjének, akaszkodik rá, megfojtja, ki kell rúgni az ilyen papucs állatot.
A kérdező pár mondatos leírásából már egyértelmű, hogy végtelenül bizonytalan magában és nem engedi levegőhöz a másikat. Kutakodik utánuk, számonkér, fúr, hisztizik, rögtön megcsalást vizionál és pánikol. Talán ez a viselkedés oka annak, hogy távolodnak a párjával.

#11, tényleg ritka vagyok, tudok olvasni.
Az a sztori, hogy a lány nasfgél éven át tagja volt a nyominger baráti körének, de aztán megüzenték neki, hogy őket később pedig azt, hogy az ő további haverjait immár zavarja a kérdező.
Ez teljesen kamu, ha nem érted, hát nem.
A pasinak változott a viselkedése, nem a kérdezőnek és nem a baráti körnek. Nekik meg nyilván azt hazudja, hogy a lány nem akar közéjük menni.
1000 éves, ócska megoldás.
EZ az eset van,nincs fordított eset. Az a nyögvenyelős marhaság, amit ennek fordítottja ként vélsz egy teljesen másik film. Nézegesd, ha már kitaláltad! Nem zavarlak benne.

1,5 évig nem volt semmi baj a viselkedésével a társaságban.
Aztán meg hirtelen kiutálták, na ne!
Nemrég azt mondta, hogy a barátai miatt nem lehetek ott,mert zavarja őket ha ott vagyok,úgy nem mernek fűvezni
Most kiderült,hogy ő is fűvezik.. és valójában azt nem akarja hogy én lássam,hogy akkor milyen csúnya.. tehát eddig hazudott nekem..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!