Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon szégyellek leöltözni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szégyellek leöltözni az új parom előtt mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Már Nemtudom ezt a végtelenségig húzni. Striás a hasam alja/ a nemiszerv feletti rész. Nem akar eltűnni korábban volt túlsúlyom már lefogytam de itt csúnya a nyoma máshol semmi nyoma az egykori kiloknak pl combom sem strias és popsim sem

Mit tehetnék ciki ezt elmondani

2020. dec. 19. 17:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%
Nem ciki elmondani. Próbáld azt hangsúlyozni, hogy tettél önmagadért, az egészségedért, lefogytál, de így alakult.
2020. dec. 19. 17:21
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
Hidd el, hogy nem fogja zavarni. Sőt szerintem a legtöbb férfinak ez magától fel sem tűnik, viszont tényleg beszélj vele a félelmedről.
2020. dec. 19. 17:26
 3/14 anonim ***** válasza:
98%
"Levetkőzni". Nem kell mondani semmit meg mentegetőzni. Ha azt akarod, hogy téged fogadjon el, akkor ezt is be kell vállalni. Egyébként meg a legtöbb férfit nem érdeklik ezek a szépséghibák.
2020. dec. 19. 17:27
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

Hány éves vagy,húgom? :)

Férfiként mondom,hogy qrvára nem érdekelnek a striák(nekem is van egy csomó),tökéletes bőrű ember nincs.Dolgozz az önbizalmadon. 40F

2020. dec. 19. 18:01
 5/14 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok és szégyellem hogy ilyen a bőröm,hogy nyoma maradt a hízás/fogyásnak.
2020. dec. 19. 18:07
 6/14 anonim ***** válasza:
97%
Kb 90%-nak vannak striái, férfiaknak is. Én sose voltam túlsúlyos, nekem is van.
2020. dec. 19. 18:14
 7/14 anonim ***** válasza:
98%

4-es vagyok.

Túlzás nélkül mondom,hogy könyöktől seggig tele vagyok striákkal,20+ kiló túlsúlyt dolgoztam le,és tudod mit?Büszke vagyok rá!

A fogyási csíkok emlékeztetnek,hogy képes voltam felülemelkedni önmagamon.

2020. dec. 19. 18:19
 8/14 anonim ***** válasza:
97%

Ugyan már, ne szégyelld. Egyébként ha elmész egy jó bőrgyógyászhoz, ő tud rá jó krémet és az eltünteti.

De ha nem is tűnik el hidd el akkor sem gáz. Nem hiszem, hogy lesz kivetni valója.

2020. dec. 19. 19:23
 9/14 anonim ***** válasza:
93%
mindenképpen azzal kezd hogy orálisan izgatod, utána ha áll neki, már nem fogja érdekelni, sőt a "ködtől" észre se veszi majd.
2020. dec. 19. 19:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
"ciki ezt elmondani" Erre nem inkább büszkék szoktak lenni, hogy sikerült lefogyniuk?
2020. dec. 19. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!