Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szégyellek leöltözni az új parom előtt mit tehetnék?
Már Nemtudom ezt a végtelenségig húzni. Striás a hasam alja/ a nemiszerv feletti rész. Nem akar eltűnni korábban volt túlsúlyom már lefogytam de itt csúnya a nyoma máshol semmi nyoma az egykori kiloknak pl combom sem strias és popsim sem
Mit tehetnék ciki ezt elmondani

Hány éves vagy,húgom? :)
Férfiként mondom,hogy qrvára nem érdekelnek a striák(nekem is van egy csomó),tökéletes bőrű ember nincs.Dolgozz az önbizalmadon. 40F

4-es vagyok.
Túlzás nélkül mondom,hogy könyöktől seggig tele vagyok striákkal,20+ kiló túlsúlyt dolgoztam le,és tudod mit?Büszke vagyok rá!
A fogyási csíkok emlékeztetnek,hogy képes voltam felülemelkedni önmagamon.

Ugyan már, ne szégyelld. Egyébként ha elmész egy jó bőrgyógyászhoz, ő tud rá jó krémet és az eltünteti.
De ha nem is tűnik el hidd el akkor sem gáz. Nem hiszem, hogy lesz kivetni valója.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!