Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amit az egyiknek lehet a masiknak nem?

Figyelt kérdés

Az egyik fel mergeben barmit barmikor dobalhat, csapkodhat, orjonghet szabadon, mig a masik ha mergebol ravag az agyra, mar idegbetegnek van titulalva.

Az egyiknek egy szo nelkul kell hagynia ha a masikbol epp elotor az agresszio (ha kozbeszol vagy megjegyzest tesz kapja az ivet ha tehet rola ha nem), ha a masikbol jon elo a "sarkany" akkor az teljesen elitelendo, megbotrankoztato. Ha ez a fel kifejezi nemtetszeset, eloszor csak orditas, aztan mindennek minosites, majd csondel buntetes a sorsa.

Letagadja, eliteli azt a viselkedesformat amit o is produkal, mert ez "normalis" es a masik hibaja teljes mertekben minden negativitas a kapcsolatban.

2021. márc. 25. 23:27
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Egy pszichopata emberrel lehetsz együtt, aki soha nem is fogja beismerni, hogy ő helytelenül viselkedne. Viszont téged ugyanazért kicsinál lelkileg.
2021. márc. 25. 23:36
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Tartalmas kapcsolat lehet, szilard alapokon, kitartast es hosszu eletet kivanok.
2021. márc. 26. 00:17
 3/10 A kérdező kommentje:
5# vilag eleteben ilyen volt, miota velem van egyutt na ez mar a visszafogott verzio. Bar ahogy telnek az egyutt toltott napok ugy veszem eszre, hogy megint "kezdi bontogatni a szarnyait"
2021. márc. 26. 01:12
 4/10 A kérdező kommentje:

Mire rajottem hogy a qss mit takar🤦🏻‍♀️😂😂

Ez meg azota tart, hogy lett egy uj legjobb baratja, aki szrba nem nezi a feleseget es teljes elnyomas van otthon. Sajnos nagyon sok mindenben akarata ellenere is befolyasolja ez a barat a kapcsolatunkat, de az a bajom hogy O szent es serthetetlen. Mikor megemlitettem higy nijcs ra jo hatassal es voltam a vilag utcalanya hogy en higy merek ilyet allitani az o baratjarol

2021. márc. 26. 01:14
 5/10 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Nyet problema - ahogy a francia mondaná, vagymi... 😆😆😆

Szóval ez a cukormentes verzió, és éppen visszaesőfélben van... Ragyogó! Nem gondol bele, hogy ez így nagyon sz*r? És hogy tönkretesz vele? Szeret még egyáltalán? Képes BÁRMILYEN szinten nyitni feléd? Gondolom nem... :(((

Te jesszus isten! Nem hiszem, hogy hajlandó lenne BÁRMILYEN változtatásra... A leginkább az ijesztő, hogy ENNYIRE befolyásolható. Hány éves is? Gyanítom, már meghaladta a második X-et. Az meg, hogy feln... Izé, nagykorú emberkének ennyire ne legyen önálló véleménye, az nem egyszerűen ijesztő. Csak tudnám, mi ebben az "asszonynak qss a neve" című népi játékban annyira jó. Őszinte részvétem a "párod" miatt. Látatlanban az a véleményem, hogy ennél csak jobbat találsz. Nem hiszem, hogy bármi jobb lenne az idő előrehaladtával.

2021. márc. 26. 07:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem az anyám volt ilyen, sosem változott meg. Folyton balhézott mint a párod, de nekem csenben kellett tűrnöm, meg sem szólalhattam. Sokáig még voltak is bennem érzéswk, harag, azt néha magamban csapkolódva töltöttem ki hogy senki ne lássa, de ma már semmit nem érzek,semminek nem tudok örülni sem. Szval ha még ezt te el is viseled, azt tuti a gyerekeddel is îgy fog bánni,ezt gondold át szerintem.
2021. márc. 26. 08:20
 7/10 anonim ***** válasza:

"Amit az egyiknek lehet a másiknak nem?"

A TE döntésed, hogy veled mit lehet megtenni és mit nem, a másik hogy viselkedhet veled és hogyan nem.

A TE döntésed, hogy maradsz egy olyan kapcsolatban, ahogy így bánik veled a másik ember.

2021. márc. 26. 08:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Mert magát tartja a főnöknek a kapcsolatban, neki szabad, nem fog változni soha.
2021. márc. 26. 12:38
 9/10 FoxtrotLidérc ***** válasza:
6-os sajnálom! :(((
2021. márc. 26. 15:51
 10/10 anonim ***** válasza:

"Amit az egyiknek lehet a masiknak nem?"

helyett úgy hangzana helyesen a kérdés:

az egyik emberrel miért teheti meg a másik, és fordítva miért nem?

Saját magadnak kéne feltenned a kérdést, hogy miért tűröd el ezt a viselkedést, és miért nem sétálsz el ebből a kapcsolatból.

Miért maradsz benne egy olyan helyzetben, olyan kapcsolatban, ahol agresszióval lép fel a másik, ahol nem tisztelnek, ahol nem tudjátok a nézeteltéréseiteket, konfliktusaitokat normális hangnemben, a másik érzéseinek megbántása nélkül, és legfőképpen az agresszió különböző megnyilvánulásai nélkül megbeszélni, rendezni?

Miért nem húzod meg az saját határaidat, hogy veled ezt nem lehet megtenni?

Mi tart benne ebben a kapcsolatban, mi tart téged egy ilyen férfi mellett?

2021. ápr. 4. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!