Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes eldobni egy biztos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes eldobni egy biztos kapcsolatot egy olyanért, ami még egyáltalán nem biztos?

Figyelt kérdés

Párommal 4 éve vagyunk együtt. Havonta 2-3 alkalommal aggresszívan viselkedik, nem mindig ért meg, sokszor a számomra fájó dolgokat is egy vállrándítással kezeli. Régebben volt egy próbálkozása, hogy megcsaljon, csak a csaj gombás lett, így nem lett a találkából semmi. Neki nőnapra vett bon-bont, én még szóban sem kaptam köszöntést.

Azt mondta, le akart cserélni, de kaptam még egy esélyt. Sokszor vigyáznom kell mit mondok, mert hamar besértődik. Ha ez msn-en történik, akkor lelép, kikapcsolja a telefont, elérhetetlen lesz. Ha élőben, akkor lelök az ágyra, vagy a hajamat húzva taszít el. Ha nekem esik rosszul valami, akkor vállat ránt, és közli, majd ha megint normális leszek, akkor foglalkozik velem. Ha elszáll a dühöm, és meg akarom vele beszélni, akkor sem érdekli. Eddig 1x kért bocsánatot, amikor engem és másik 8 társunkat hagyta benne az ürülékben.

Viszont van pozitív oldala is. Jó vele a szex, illetve olykor aggódik az egészségemért. //Most pl a hörim lehetséges, hogy fertőző beteg, és párom azért aggódik, nehogy megharapjon, és elkapjam.// Ezen kívül, amikor jól megvagyunk, akkor tényleg jól megvagyunk. Hülyülünk, nevetgélünk, reggelente még bújni is szokott hozzám. Ám bármikor mondok valamit, ami neki nem tetszik, akkor annyi a boldogságnak. Szóval vigyáznom kell, mit mondok.

Bánt még, hogy soha nem jön velem nődokihoz, vagy soha nem vesz magától ajándékot. Annak a csajnak vett, nekem soha.

Mindezen azért gondolkoztam pont most el, mert jött egy fiú, aki úgy tűnik pont olyan, mint amit páromtól várnék el. Bár ő mostanság nem keres, állítólag nincs kedve semmihez. Eddig úgy gondoltam, biztos én vagyok rossz barátnő, hogy meg kell válogatnom a szavaim, hogy párom ne legyen mérges, és nem kell elvárnom, hogy minden szarért bocsánatot kérjen. Viszont ez a srác kedves, nem bánja ha keresem, és ha esetleg megbánt, akkor bocsánatot kér.

Viszont mégis párommal vagyok 4 éve, és nem tudom, hogy érdemes-e kiugrani, ha ez a srác tényleg olyan, mint amilyennek gondolom. Párom itt van a közelben, egy suliba járunk, a másik srác az ország másik végén lakik, és egész nyáron gürizik, hogy legyen pénze.

Ti maradnátok a párotokkal? Normális, hogy a másik srác nem keres? Illetve ha nem lenne másik srác, akkor is együtt maradnátok egy olyan fiúval, mint párom?

2010. aug. 19. 19:47
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Tudod, lehet, hogy nem lesz hosszú a kapcsolatunk. Most szóltam egy rossz szót, máris fel van háborodva. Azt a kérdést, hogy jogos-e, hogy a párom ne beszéljen a csajjal, én írtam ki. Szerinte joga van beszélgetni azzal a csajjal, akivel megcsalt.

Ha én elképzelem a helyzetet, akkor ha helyre akarom hozni a kapcsolatot, akkor ennyi áldozatot meg tudok tenni, hogy azt a csajt hanyagolom. De ő nem. Jövő héten kiderül, mennyire rajongja körül. De ez most felháborított, hogy még ezt a kérésemet is semmibe veszi. Én ezt akkor tenném, ha nem érdekelne, hogy elhagy. Ebből nem fogok engedni. Vagy a csajszi, vagy én.

2010. aug. 21. 16:40
 22/23 anonim ***** válasza:

Látod, ezt mondtam... nem fog megváltozni, legfeljebb megtanulja eltitkolni. Én tényleg bízom benne, hogy ez a fene mód vak hűséged nem gátol meg a józan döntésben, de amiket írsz, hát na, nem egy dolog bizonyítja, hogy semmibe vesz. Sőt, marha kényelmes neki, hogy semmit nem kell tennie, még flörtölhet is a hátad mögött, mert egy kósza durcival el lehet intézni. És ez csak egy dolog.

Tudom, visszatart, hogy néha kedves is tud lenni veled. Na de gondolj már bele! Pont erre megy ki a játék. Te egy biztos pont vagy neki, akiről tudja, hogy mindig ott vagy, ha kell valami. Amúgy meg azt csinál, amit akar.

Én azt mondom, hogy a szerelmet tettekkel is bizonyítani kell, a viselkedésével is. Lehet, hogy most kicsit vissza fog venni, hogy nehogy elhagyd, de hidd el, utána újra kezdi majd. Te meg megint hűségesen kitartasz mellette. Tudod, bocs, hogy ezt mondom, nem szívesen írok ilyet, de megérdemled, hogy ezt csinálja veled. Mert ennyire csak azt lehet kihasználni, aki hagyja magát.

És félre ne érts, nem vagyok olyan, aki egyből mindenkinek szakítást javasol, csak amikor már számtalan kísérlet után sem működik egy kapcsolat, akkor ha fáj is, nincs mese, tovább kell lépni.

2010. aug. 21. 16:58
 23/23 anonim ***** válasza:

Ja, és látod? Megint elérte, hogy magadat tekintsd hibásnak. Azt írtad, hogy szóltál egy rossz szót. Nem, kérlek, az, hogy nem tetszik, hogy az exével kavar, az nem rossz szó, hanem teljesen jogos észrevétel. De már elérte, hogy Te magad is rossznak érezd, hogy rosszat tettél. Már kétségeid vannak tök egyértelmá dolgokban, hogy mi a jogos és mi nem. Lehet, hogy elérte, amit akart? Már te magad is elhiszed, hogy te vagy a gonosz?

Írtad, hogy egyetemre jársz. Egy értelmes ember vagy! Próbálj értelmesen gondolkodni akkor is, ha magánéletről van szó!

2010. aug. 21. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!