Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes eldobni egy biztos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes eldobni egy biztos kapcsolatot egy olyanért, ami még egyáltalán nem biztos?

Figyelt kérdés

Párommal 4 éve vagyunk együtt. Havonta 2-3 alkalommal aggresszívan viselkedik, nem mindig ért meg, sokszor a számomra fájó dolgokat is egy vállrándítással kezeli. Régebben volt egy próbálkozása, hogy megcsaljon, csak a csaj gombás lett, így nem lett a találkából semmi. Neki nőnapra vett bon-bont, én még szóban sem kaptam köszöntést.

Azt mondta, le akart cserélni, de kaptam még egy esélyt. Sokszor vigyáznom kell mit mondok, mert hamar besértődik. Ha ez msn-en történik, akkor lelép, kikapcsolja a telefont, elérhetetlen lesz. Ha élőben, akkor lelök az ágyra, vagy a hajamat húzva taszít el. Ha nekem esik rosszul valami, akkor vállat ránt, és közli, majd ha megint normális leszek, akkor foglalkozik velem. Ha elszáll a dühöm, és meg akarom vele beszélni, akkor sem érdekli. Eddig 1x kért bocsánatot, amikor engem és másik 8 társunkat hagyta benne az ürülékben.

Viszont van pozitív oldala is. Jó vele a szex, illetve olykor aggódik az egészségemért. //Most pl a hörim lehetséges, hogy fertőző beteg, és párom azért aggódik, nehogy megharapjon, és elkapjam.// Ezen kívül, amikor jól megvagyunk, akkor tényleg jól megvagyunk. Hülyülünk, nevetgélünk, reggelente még bújni is szokott hozzám. Ám bármikor mondok valamit, ami neki nem tetszik, akkor annyi a boldogságnak. Szóval vigyáznom kell, mit mondok.

Bánt még, hogy soha nem jön velem nődokihoz, vagy soha nem vesz magától ajándékot. Annak a csajnak vett, nekem soha.

Mindezen azért gondolkoztam pont most el, mert jött egy fiú, aki úgy tűnik pont olyan, mint amit páromtól várnék el. Bár ő mostanság nem keres, állítólag nincs kedve semmihez. Eddig úgy gondoltam, biztos én vagyok rossz barátnő, hogy meg kell válogatnom a szavaim, hogy párom ne legyen mérges, és nem kell elvárnom, hogy minden szarért bocsánatot kérjen. Viszont ez a srác kedves, nem bánja ha keresem, és ha esetleg megbánt, akkor bocsánatot kér.

Viszont mégis párommal vagyok 4 éve, és nem tudom, hogy érdemes-e kiugrani, ha ez a srác tényleg olyan, mint amilyennek gondolom. Párom itt van a közelben, egy suliba járunk, a másik srác az ország másik végén lakik, és egész nyáron gürizik, hogy legyen pénze.

Ti maradnátok a párotokkal? Normális, hogy a másik srác nem keres? Illetve ha nem lenne másik srác, akkor is együtt maradnátok egy olyan fiúval, mint párom?

2010. aug. 19. 19:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Az ilyen kapcsolat gáz,hidd el......keress mást,mindenképp!
2010. aug. 19. 19:54
 2/23 anonim ***** válasza:
hát ha nekem a párom ilyen lenne biztos nem lennék vele már együtt... csodállak hogy ezt 4évig elviseled... azrét tisztelhetne mert te álltál mellette hha volt vmi (gondolom). engem az is felháborít h nem a barátnőjének vett ajándékot hanem egy másiknak :/ én azt mondom bátraké a szerencse ;)
2010. aug. 19. 19:58
 3/23 anonim ***** válasza:

Én ugy vagyok vele ami nem megy nem kell erőltetni.Biztos szereted a barátod de láttod milyen gondolom te is hibás vagy nem csak a párod de ha már más csajjal akart össze állni akkor szerindtem nekise a legjobb a kapcsolatotok.Lépj tovább hagyd ott akármenyire is rossz lessz.

A másik srác nemtudom miért nem keres talán azért mert már nem érdekled?

ha valakit érdekel valaki keressi.nem akarlak ezzel elkeseriteni de lehet jobb is hogy egyik kapcsolatból a másikba nem ugrasz bele

sok sikert!

2010. aug. 19. 20:01
 4/23 anonim ***** válasza:

Szerintem a másik srác a távolság és a barátod miatt nem keres. Szerintem nem akar nektek bekavarni.

A párodhoz pedig nehéz hozzáfűzni bármit is, gondolom ha meg akarnád beszélni vele megint besértődne....

2010. aug. 19. 20:02
 5/23 A kérdező kommentje:

Eszembe jutottak még információk, amik pontosíthatják a véleményeket. A másik sráccal már "szerelmet vallottunk" egymásnak, ő azt mondta, hogy ő is elgondolkodott kettőnkön, de nem akart bekavarni, így maradt a jóbaráti viszonynál, és várt.

Párom szerint most jó a kapcsolatunk, mert nem keresem állandóan, (ő szinte soha nem hív) illetve nem szólok bele mit csinál. Pl most is tanulnia kellene, de nem teszi, de nem érdekel, nem nekem fizettek 50ezret azért, hogy előadjak.

Próbáltam már vele megbeszélni, hogy szeretnék egy picivel több figyelmet, a reakció: ő ilyen, nem romantikus, nem tud változni, az is nagy szó, hogy lejjebb adta a sz.gépes játékot, többet nem tud változni.

Ajándékot akkor kapok, ha 1 hónapig minden nap tartok egy egy órás hisztit, hogy más nő bezzeg kap, mert a célzások nem érdeklik, átsiklik felettük.

2010. aug. 19. 20:12
 6/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! A barátodat ne egy másik srácért hagyd el, hanem mert egy seg.gfej, aki megideologizálja a tahóságát. Fogsz találni másikat. Ennél már csak színvonalasabb srácok vannak. Jó, vannak rosszabbak, de azok vagy a börtönben ülnek, vagy nyolc általánosuk van, amiből hat az első osztály. :D
2010. aug. 19. 20:45
 7/23 A kérdező kommentje:
A sráccal beszéltem, lehetne köztünk valami, csak addig nem, amíg kapcsolatban vagyok, bár ezt eddig is sejtettem. Viszont most párom is mondogatja, hogy változik, bár ezt már sokat mondogatta a 4 év alatt, és nem lett belőle sok minden :S
2010. aug. 21. 09:48
 8/23 anonim ***** válasza:

Szia! Hány éves vagy? És a párod mennyi?

Az egyik kérdésedre a válasz. Megéri-e ezt a kapcsolatot feladni az újabbért? Emberfüggő, nem feltétlenül. Most nagyon rózsaszínűnek tűnhet a másik srác, de azt ne felejtsd el, hogy igazán még nem is ismered. 4 éve élsz kapcsolatban, gondolom, nem neked kell magyarázni, hogy egymás hibái, és igazi arcai nem feltétlen egy ismeretség elején mutatkoznak meg. Lehet, hogy ha az új srácot kiismernéd, vele se lenne jobb a kapcsolat.

Persze az is lehet, hogy jobb lenne.

Nehéz így tanácsot adni, mert az egész arról szólsz, hogy TE mennyit bírsz el, és hogyan érzed magad.

Én a helyedben ezt a mostanit már rég ott hagytam volna, akkor is, ha senki más jelentkező nem lenne. Az, hogy agresszív, húzza a hajad, az ágyra lök... Én ezt nem tűrném senkitől, nem tudnám. Az is, hogy mindig vigyáznod kell, mit mondasz... szerintem túl sok. Úgy érzem abból, amit leírtál, ezt úgy oldod meg, hogy mindig te engedsz, illetve van, hogy kicsit kerülöd a társaságát. Na de ha még nem éltek együtt, addig oké. De ha együtt élésre kerülne a sor, ezek a "bombák" mind robbannának. A következő: ő akart megcsalni, és még nagy kegyesen ő ad neked új esélyt?? ... Meg ha megsértődik, nem akarja a dolgot megbeszélni, hanem a telefonját is kikapcsolja???

...No comment. Hogy a te tűréshatárod milyen, azt te érzed. Én ilyen habitusú ember mellett nem tudnék megmaradni. És hidd el, ha összeköltözésre kerülne a sor, idővel már lehet, hogy te sem.

Én eleve már nem is lennék ilyen kapcsolatban. Ha pedig mégis, akkor inkább az új sráccal kezdenék, és szakítanék a régivel. Lehet az új se lenne jobb, de szerintem ez a mostani állapot se tűrhető.

Szerintem normálisabb párt érdemelnél. Jobb lenne neked enélkül a srác nélkül, akár jön a képbe az az új, akár nem.

Egyébként érdekes a magyar nyelv. A "pár" szó nagyon szép, én arra asszociálnék belőle, hogy a párom: társam mindenben. De olyan embert, aki ha bajunk van, a telefonját is kikapcsolja, és nem lehet vele a dolgokat rendesen megbeszélni... erre én a pár szót nem merném használni. De ez persze én vagyok.

2010. aug. 21. 10:02
 9/23 anonim ***** válasza:
Egyébként summázva a válasz a kérdésedre: igen, lehet, hogy érdemes. Hisz annak alapján, amit leírtál, ez a kapcsolatod sem egy biztos kapcsolat.
2010. aug. 21. 10:12
 10/23 anonim ***** válasza:

Hagyd a francba a mostani párodat, ez neked nem jó.

Most még csak havi 2-3 alkalommal agresszív ( amihez semmi joga!!!! )utána majd hetente, aztán nem csak olyanig fajul el hogy csak lelök az ágyról hanem súlyosabb is lehet ( személyes élmény, egyszer egy üres parkolóban esett nekem,betörte a fejem )már csak emiatt sem maradhatsz egy ilyen állatal.

Másrészt pont elelget tűrtél és pitizel a szeretetéért amit ő röhögve konstallál és ki is használ...

Miért is kellene megalázkodva azon gondolkoznod mit teszel és mondasz rosszul????

Ugyanez volt velem is, látom léteznek még tahófalván újabb lakók!

Nálunk is vigyáznom kellett mit mondok, előre átgondoltam minek milyen következnménye lesz és mit fog reagálni rá és miért sértődhet meg...Miért is??? Mi vagy te? a rabszolgája, hogy lesed minden mozdulatás és teljesíted minen kívánságát?

Ez egy energiavámpír gyerek, akkor érzi jól magát ha téged lealáz és te sose lehetsz több mellette egy porszemnél! mellesleg aki akkora tuskó hogy magától reped!

A másik nőnek tudott ajándékot venni...Ja, mert téged nőszámba se vesz,ha hisztizel akkor kapsz valamit...Hagyjuk már!

Nekem is se szülinapra, se névnapra, se karácsonyra nem vett semmit. Mindig vártam, de sose volt pénze...Rám.Mert nem is akart. Hidd el, lesz aki nem fogja sajnálni rád, nem szabad ennyire leadnod!

Egy önelégült majom mellett akarod letengetni az életed?Ennek akarsz majd gyereket szülni hogy azt is kiverje belőled vagy azt is verje? Meg egy idegroncs legyél a végére?

Sűrgősen szedd össze magad és ne higgy az üres igéreteinek, ígérni fog fűt-fát mert hogy megtartson, hisz ez neki rettentő kényelmes!

De erősnek kell lenned és határozottnak. Itt most nem számít a 4 közös év( mi is eddig húztuk, de minek?), eleget alázkodtál, légy nő!

Se a szex, biztos találsz mást is akivel jobb lesz ( nekem azóta nem jobb a szex a mostanival de nem bánom mert ő legalább nem aláz meg)!

A másik pasit próbáld meg, értsd meg hogy ő nem akart eddig beleköpni más levesébe, de magyarázd el neki hogy tetszik nagyon és már nem vagytok együtt és hátha sikerül...

Ha vele nem, akkro meg pihend ki ezen megpróbáltatásaidat és később kezdj egy új kapcsolatba!

Sok szerencsét!30L

2010. aug. 21. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!