Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom lelkizik egy lány ismerősünkkel. Aggódnom kéne?
A telefonjáról rendeltünk kaját, a kezembe adta mikor felugrott a chat ablak. Egy lánytól jött üzenet akit ő is, én is ismerünk már kb 2 éve, közös barátunk. Beleolvastam és pár napja beszélgetnek, a lány egy srácról lelkizik neki, akit szintén ismerünk, a társaság tagja és most elég nehéz helyzetben vannak a lánnyal.
Napok óta wall of texteket váltanak egymással, nincs semmi flört meg ilyesmi, a csaj kb kisírja a bánatát barátom meg tanácsot ad neki.
Barátom még írt neki egy olyat is, hogy "Én sem tudom hogy élném túl ezeket a nehéz időket *nevem* nélkül"
Szóval gyanúra nem ad okot, mégis zavar. Barátom amúgy (sajnos?) ilyen típus, mindenkivel beszélgetős, lelkizős, kedves srác. A lány nyilván tud rólam, velem is nagyon jóban van, a covid előtt minden hétvégén mikor barátokkal mentünk ide-oda, ő is ott volt a sráccal. Alapjáraton tisztességes lánynak tűnik, nem hiszem, hogy belerondítana bármilyen kapcsolatba is.
Szerintetek jogosan piszkál a gondolat? Vagy engedjem el?
Mindannyian huszonévesek vagyunk, mi 3 éve vagyunk együtt barátommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!