Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bízzam a páromban, hisz csalódtam benne, de kibékültünk?
nem megcsalt, csupán szándékában állt. társkeresőn adatlapokat nézegetett, találkozott, telefonált, de nem talált "jó" nőt, aki bejön neki.
azóta mióta ezen összevesztünk (váltig tagadta és tagadja a mai napig is)szóval azóta nincs társkeresőn, semmi olyat nem tesz amit akkor, de mindenkivel nyitottan viselkedik(önfeledten mosolyogva beszél csajokkal, forog utánuk)és én mindenre már féltékeny vagyok és azóta sem tudom, ha nyomulna rá valami jó csaj, lekoccoltatná e. tehát oda a bizalom és bízni akarok. de már annyira félek.
hogy ezzel kiidegelem magamat is meg őt is.
mi a megoldás?
ha nem kért bocsánatot és nem kér, hogy bízz benne, akkor ne bízz benne!
így nem éremes együtt lenni, biztos fiatal még és nem szeretné lekötni magát.
azért nincs társkeresőn, mert már tudja, hogy simán átnézem a gépét
ez nem bizonyíték
és nem kér bocsánatot, mert ő amúgy olyan, hogy soha nem érzi magát hibásnak
nála megcsalást ugye a csók, meg a szex jelenti, a szándék nem. ezért nem kér bocsánatot.
viszont ha én találkoznék vkivel, hát repülnék....
érdekes azt sem mondja, hogy bízzak benne....inkább azt mondja: ne találj már ki megint dolgokat, meg ne kombinálj!
akkor csak az a kérdés, ilyenre mikor nyomul egy neki "jó"nő?
vagy egy nyitott típusú ember tudja hol a határ, csak imádja feszegetni, de nem lépi túl???
jó lenne egy bnő, aki rányomul, hogy kipróbáljuk.
viszont nemhiszem, hogy lenne egy bnő is akiben lehet bízni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!