Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok benne olyan kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok benne olyan kapcsolatban/ benne tudnátok lenni, ahol minden rendben van, viszont szinte alig van szex?

Figyelt kérdés
2021. márc. 24. 22:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
És ti, akik ilyen kapcsolatban vagytok, nálatok milyen sűrűn kerül rá sor?
2021. márc. 25. 00:32
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hetente, havonta, mikor hogy. De legalább az jóminőségű. A korábbi kapcsolatomban sok, de hitvány szex volt, okkal lettem ott én az, aki kerülte a szexet, ahogy tudta, miután a szép szó nem használt.
2021. márc. 25. 00:48
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam ilyen kapcsolatban, magas libidójú emberként. Aztán szép lassan maga a kapcsolat is romlott részben emiatt, részben más miatt... ki tudja, mennyit számított a szexhiány az elhidegülésben. Biztos nem maradnék ilyen kapcsolatban ennyi időt még egyszer.
2021. márc. 25. 01:14
 14/19 anonim ***** válasza:
Amúgy nálunk havonta, másfél havonta volt egy aktus az utolsó évben.
2021. márc. 25. 01:15
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg ilyenben vagyok, nőként. Én heti 3-4x kívánnám, ehelyett hetente 1x, jobb heteken 2x van szex.

Beszéltem már sokszor vele erről, nem segített. Amúgy visszautasítani nem szokott, csak kezdeményezni nem nagyon tud. Én meg egy idő után megunom, hogy mindig én mászok rá.

Szeretem, nem akarok mást. Ilyen jó emberből baromi kevés van a világon. Anno több szex volt amúgy, szerintem a covid óta lett ilyen kevés, mert egyáltalán nem érnek minket külső ingerek. Itthonról dolgozunk, megszűntek a hobbijaink, szellemileg kezdünk belefásulni ebbe. Bízom benne, hogy ha túléljük a járvány időszakot, utána rendeződünk, addig pedig értékelem a kapcsolat többi részét, a kedveskedést, türelmet, odaadást, mély beszélgetéseket és a sok sok bújást.

Huszonévesek vagyunk, 3 éves kapcsolat.

2021. márc. 25. 07:19
 16/19 anonim ***** válasza:

#5 vagyok.

Csak szeretném megkérdezni, miért maradtok benne egy szexuálisan sz&r kapcsolatban? Annál még egyedül is jobb.

Hosszútávon eljuttok majd arra a szintre, hogy magatokat sem látjátok vonzónak, kívánatosnak ...

2021. márc. 25. 17:10
 17/19 anonim ***** válasza:
86%

én pedig #15ös vagyok.

Az, hogy egyedül is jobb, hazugság. Rengeteget beszélgetünk, bújunk és próbálunk a lehetőségekhez mérten programokat kitalálni. Van egy társam, egy támaszom ezekben a nehéz időkben aki mély odaadással, figyelemmel és törődéssel áll hozzám. Akkor is türelemmel volt mikor kezdtem idegileg szétesni, életveszélyben volt anyukám, ő tartotta bennem a lelket, jött segíteni bevásárolni neki, házimunkát megcsinálni nála stb.

Igen, kevesebb a szex. De cserébe azt érzem, hogy ezt a próbát kiállja a kapcsolatunk és sokkal erősebbek leszünk ezután. Ilyenkor úgy gondolom nem a szex körül forog minden, mikor ilyen kilátástalan helyzetet élünk és mikor ennyire beszűkülnek a napok. Gyakorlatilag reggeltől estig egy fedél alatt vagyunk, igen elszoktunk menni sétálni néha, társasozunk, sorozatot nézünk, de ez mind negyedannyi inger, mint mikor anno ő mehetett koncertre a kedvenc zenekarait megnézni, én beülhettem barátnőkkel iszogatni, mikor tarthattunk nagy házibulikat, mikor mehettünk nyáron fesztiválra, hétvégente moziba, állatkertbe, utazhattunk országon belül és megvolt a tudat, hogy anyagilag biztos talpon állunk és a szüleink is biztonságban vannak. Az ember nyilván ilyenkor többet szexel, mert a lelke is rendben van.

Ha most egyedül lennék biztos beleroppannék és itt nem arra célzok, hogy tőle függök, hanem iszonyat nagy pluszt ad az életemben az, hogy itt van mellettem. Azok a párok, akik a szex miatt ilyenkor szétmennek, soha nem voltak egymáshoz valóak, mert ilyen időszak mindig lesz, amikor a háttérbe szorulhat.

Magamról pedig egészséges önértékelési képem van köszönöm, mikor épp nincs szex nem az jut eszembe, hogy hú biztos nem kíván, hanem az, hogy talán egy világjárvány közepén vagyunk és a jövőhetet se tudjuk tervezni, nemhogy a jövőt.

2021. márc. 26. 08:43
 18/19 anonim ***** válasza:

#9es vagyok, akár én is írhattam volna a 15os és a 17es választ. Mindketten iszonyú sok stressz alatt vagyunk, neki csökken a libidója stresszes időszakban, nekem meg megnő.

Amúgy a kapcsolatunk csodálatos, rengeteg időt töltünk együtt, támogatjuk egymást, és senkivel nem voltam annyira egy szinten intellektuálisan, mint vele. Hülye lennék szex miatt felrúgni.

2021. márc. 26. 10:01
 19/19 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolók:

Nyilván nektek akkor nem fontos a szex, ennyi.

2021. márc. 26. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!